Crn_32 bünyeden bünyeye değişir bence ama sana bağlı bence ilk zamanlar tabiki zor acıdan ziyade dikiş olan yerde yanma hissediyorsun birde abi hareket edince sanki böyle şey diyordum ay kesin dikişim patladı bol bol yürümen gerek acısa da birde elinden geldiğince dik durman dik yürümen lazım acından dolayı kambur yürüyorsun çünkü ne kadar çabalarsan o kadar çabuk ayaklanırsın ben acısa da hep yürüdüm ayaklarım belim ağrıdı yorgunluktan ama hep yürüdüm hastaneden çıktım 3.günü kendim ayaklandım yardımsız her işimi kendim gördüm hatta 4 günlük sezaryenliyim kandildi sanırım gittim apartmana kapı kapı helva yapmıştım onu dağıttım😂😂😂dediler kız sen sezaryen Li değil miydin😂eve gelince en zoru ne dersen bence tuvalete oturmak derim pok var o kadar alçak yapıyorlar klozetleri o an anlıyorsun ne kadar alçak olduğunu
Hastaneye giderken bi emzirme yastığı al gerçekten çok kolaylık sağlıyor bebek zaten minicik e acında var tutmak zor oluyor bu yastık çok rahatlık sağlıyor yatırdığımda bebeği arkadasına da koyuyordum destek sağlıyordu kusar diye yan yatırıyoruz ya He birde neskafe al canım doktor diyecek sana günde 3 bardak içeceksin diye 5 lt de su içeceksin sezaryen olacaksan depend kullanma derim çok terletiyor ben almıştım doktorum kullandırmadı hastanede hasta bezi çıkarken ped kullandım gereksiz saçma sapan şeylerke doldurma çantanı yok süt sağma pompasıymış yok 5 10 tane kıyafetmiş yok 3 takım pijamaymış hiç gerek yok hele sezaryen olup makyaj malzemesi düzleşitirici götürenlere şok oluyorum helal olsun ben tuvalete zor kalkıyordum millet güzellik düşünüyor saçımı bile taramadım yani acından bebeğine bakıp sevmekten aklına bile gelmiyor😂😂😍