Kızlar bişey sorucam danışıcam size şimdi benim elimde biraz para var bebek icin kullanıcam kıyafet olarak şimdiye kadar farkettim de 03 ay almışım ben gecen bi arkadaşım yeni dogum yaptı bebegi 20 günlük felan olmuş 3 6 aylara başlamış giydirmeye bana artık 03 ay alma 3 6 ay HıZla büyüyorlar dedi şimdi benim bebegim kış bebei olcak ben şöyle düşündüm pek dışarı cıkarmıcam icin nisan Mayıs a kadar bikac tane 3 6 ay takım alsam kalanı 6 9 ay olarak bikac tane yazlık takım alsam diye düşündüm mayısta 6 aylık olucak ve şimdi yazlık kıyafetler indirimde uygun baya hasır hazır elimde para varken böyle yapayım sonra zorlanmayayım diyorum siz neler yaptınız fikir verin Tek kışlık olarak mı aldınız yazlık bikac takım aldınız mı birşey daha sorucam bu hastane cantasına önden dügmeli gömlek alta rahat salaş bir eşfoman altı koymayı düşünüyorum dogumdan sonra rahat olur diye düşündüm pijama takımı almak istemiyorum cünkü cok inceler bende de kansızlık oldu daha önce cabuk üşüyen biriyim pijama takımı sıcak tutmaz gereksiz geldi illa pijama takımı olacak diye bişey yok demi kozlar kızlar siz neler koydunuz birde ben emzik biberon da almıcam şimdilik bana gereksiz geldi ihtiyaç olursa alınır diye düşünüyorum siz neleri nasıl yaptınız ne koydunuz fikir verim lütfen tecrübem yok ilk bebek olucak Allah nasip ederse bilgili anneler güzel fikirlerini yazarsa sevinirim