Damla00 Alparslaninannesii Sağlık ocakları kapalı dün aradım vermedi sanırım Pazartesi kaldı ama nasıl dayancam bilmiyorum
Ask34 Nurcanatila6 neden böyle oluyor acaba bende adet olmadım test yaptım dün ama gün içinde yaptım bişey çıkmadı.
kubra_15_07 Damla00 o eczaneden aldığın testlere güvenme. Ben 3 ay geciktim normalde de düzensizdi 2 ayda 1 gelirdi test aldım yaptım kaç defa silik bile çıkmadı birşey yok ertesi gün doktora gittim doktor 3 aylık hamilesin dedi ben şok 😅😂😂
Nurcanatila6 Ask34 geç döllenmeden kaynaklı o yüzden negatif çıktı hep bende kan verince de 15 gün gecikti ya değer bile 68 çıkmıştı yeni oluşuyordu yani
Nurcanatila6 Damla00 normal adet sancıları vardı bende kasik ve bel ağrısı bildiğin adet sancısı çektim sonra 4 gün lekelenmem oldu kahverengi adet gibi dedik adet olcak sökülmedi çocuk falan yok herhalde bir de hep negatif çıkıyor ya kan verdim çıktı valla
Hilalzynp Damla00 bugun acile gttm sonucum 3 ten 26 ya yukselmis cok mutlu oldum sali günü kadin doğuma gtcem https://www.hizliresim.com/uhf2nqe
Damla00 Hilalzynp Maşallah kuzum çok sevindim adına Sağlıklı bir yükseliş sağlıklı bir gebelik olsun inşallah🙏🌸 belirtin varmıydı