kubraonder Korkma canım o aralar kaşarı fazla yemişsindir filan işte bebeğe kilo yapan bişeyi çok yemişsindir fazla çıkabilir çok normal benimde 2 hafta önden gidiyordu kilo olarak 30. Haftamdayım bu gittiğimde bir hafta önden gidiyordu zamanla dengeleniyor o
Cidella Handan_65 Diğer başlıkta da yazdım size. Benim de 2 hafta önden gidiyor 24 haftalıkken 893 grdi düşünün artık. Az yesem de değişmedi. Bakalım haftaya gideceğim ne alemde tontisim:)) şeker yükleme de yaptık bir sıkıntı çıkmadı
Crn_32 Handan_65 endişe etme canım benimki de 28 haftadaydın önden gidiyordu şuan kilosu normal dedi hatta bi hafta geride kalmış ama sorun yok dengelersin dedi buna bukadar takılma canım sen beslenmene dikkat et ağır şeyler tüketme bebegin saglıklı oldugu sürede sürece kiloya takılma
Deryaiso Handan_65 valla canım dikkat et tabi benim de o haftada o kilodaydı hatta boyu da çok uzun benim kızın doktor bile hey maşallah dedi amniyon da fazlalık yok sıkıntılı değil dedi benim de ağzım durmaz günde en az 7 mandalina yemeden duramam mesela
Pinarlina Handan_65 kuzum korkma gebelık şekeri de olmasa bile düzenli beslen ekmek pek tüketme günde bi porsıyon meyve ye 3-4 lıtre su kesın tüket reçel bal fındıkezmesi çikolata vs tatlı şeylerden uzak dur biz iki hafta önden gıdıyoruz dıkkat etmezsen sağlığınız için sorun olabılır onlemını al stres yapma hersey yoluna giriyor benım kızım bıraz tombıs ama şükür 29 dayız bende 4900 gr doğmuşum sanırım o da aynı olmak ıstıyor
Chucky9 Handan_65 normal canım bizim de öndeydi diye şekerime bakılmıştı, meyve ve hamur işini kıs demişti. Şu an 37 haftalığız hâlâ önde kilosu anne yüreği işte üzülmüyorum bu duruma 😄
Nesibefirdevs Ama siz mi sismansiniz ultrasonun kendi hata payı 300 gram asaga yukarı zaten 150 için ilginç olmuş belki de klasik bir uyarı yaptı düzgün beslenmen için siz mi çok alindiniz
Uscan Handan_65 korkma canım hç bişey olmaz doğuma kadar her hafta aynı ölçüde kılo almadıkları için kimi zaman önde gider kimi zaman geride bile kalabilir ama tabi dediğim gibi şeker gibi durum yoksa sizde