Handan_65 22 +4haftaligim ama şimdi doktordan çıktım 150gram fazlalığı varmış varmi böyle olup neler yaptınız bana fazla hamur işi meyve fazla tüketme dedi içim rahat deil fikir lutfen
Uscan Handan_65 150 gr ma fazlamı dedi doktorunuz😁 bebek gelişimi bi önden gider bi geriden gelir her hafta oranda kılo almaz haftasını yakalayabilir 24.haftadan bu kesin belli olmaz eğer tabi annede şeker vb rahatsızlık yoksa
Gonul_enes Handan_65 3 cocuk dogurdum 150 gr icin mevye yeme sekerli yeme diyenide ilk defa duydum, benim bebeklerimde hepp 1 hafta ondeydi sahsen hic duymadim ben.. sacma olmus
Ozlem2206 Handan_65 canım benimde 18. Haftada bir hafta önde çıktı kilosu doktorum öyle bişey demedi bence bu haftalar için erken daha doktorunuz biraz fazla evham yaptırmış size 2-3 hafta önde giden bebekler oluyor onları bile normal karşılıyolar 150 gr ne ki
Okyanusmavisi-17 Handan_65 benimde bebeğim 2 hafta önden gidiyor bana da aynı şekilde dedi tatlıyı hamur işini kes diye ama iki haftaya kadar normalmiş sen sınırdasın dedi bana 150 gr çok değil canım kafana takma bu kadar normal
Handan_65 Ozlem2206 Gebelik şekeri olabilir desi cunku meyve baya bol bol yiyorum ağzım bos kalmıyor 😀
Halime0638 Handan_65 Handan_65 şimdi şöyle hafta olarak önden gidiyorsa kilosuda ona goreyse bisey demez ama bulunduğu haftada olmasi gerektigi kilonun ustundeyse o yuzden demistir dinlemeni öneririm
Uscan Handan_65 korkma canım hç bişey olmaz doğuma kadar her hafta aynı ölçüde kılo almadıkları için kimi zaman önde gider kimi zaman geride bile kalabilir ama tabi dediğim gibi şeker gibi durum yoksa sizde
Tugcevemercimek Handan_65 bir iki hafta önden gitmesi çok sorun değil ki , tabiki kendi sağlığınız için hamur işi çok tüketmeyin ama 150 gramda çok degil 🙏🌸
Handan_65 Tugcevemercimek İlk 4 ay bisey yiyemiyorum simdi 5 aylik oldumya Allah ne verdiyse yiyorum ahahahah 😀
Handan_65 Halime0638 Evetvaynen öyle önden gidiyor tabiki dinleyeceğim doktoru bosuna okumamış dimi 😀
Mervekarademir Handan_65 çok saçma canım buna mı kızdı doktor benim bebek başından beri üç hafta önden gidiyo hiç de bişey demedi bence sevinmelisin bebeğini güzel besliyosun
MerveNur- Handan_65 bence bi dahaki kontrole kadar endişe edecek bi şey yok benim de son kontrolümde haftasına göre önde çıktı şimdiki kontrolde de burda yazan kişilere göre kilosu az gözüküyor 😂 bu bebeler bizle oynuyor yani sen normal beslenmene odaklan
Handan_65 Deryaiso Normalde 500 550 ideal ama benimki 670 grammis 150 gramı fazla bu ay dikkat etsem bidaki aya normal olur herhalde cunku benim ağzım hiç boş durmaz
Deryaiso Handan_65 valla canım dikkat et tabi benim de o haftada o kilodaydı hatta boyu da çok uzun benim kızın doktor bile hey maşallah dedi amniyon da fazlalık yok sıkıntılı değil dedi benim de ağzım durmaz günde en az 7 mandalina yemeden duramam mesela