gamzeeee07 Kızlar 35 haftalığım. 2 gün önce dışarda gezerken çok sıkıştım. gideceğimiz yere vardığımızda uzun uzun işedim. açık renkti beyaza kaçık. Dün gece aklıma geldi acaba aynı anda suyum gelmiş olabilir mi. Böyle bi durumla karşılaşan oldu mu
nevarneyokk gamzeeee07 Suyunuz olsa tutamazsınız oraya kadar zaten 😀 Engel olabileceğiniz bir durum değil. Çok kuşkuda kaldıysanız doktora gidin bebeklerin içerde iki güne kadar susuz kalabildikleri söyleniyor
Pnr_2021 gamzeeee07 benim kesemi ebe patlattığinda bardaktan boşalırcasina su geldi. Şu geldi mı sıksan bile kendini tutamazsin
Aysenuray gamzeeee07 canım korkutmak istemem ama benimde suyum tam tuvaleti yaparken gelmişti tam anlamamıstım sabah doktora gittiğimde suyum bitmişti
Aag06 nevarneyokk kiizzz senin moderatorluk gitmis noldu😂 ulan zatennsagim solum.moderator olduydu dun konustugum bugun simsek almis😂😂 bende iaterdim ama brnlik degil o sekilde kibar kibar sizli bizli cevaplayamam herkesi sirf bu yuzden olmazdi😂😂😂
nevarneyokk Aag06 Dün sana kocam alamet-i farikasını kaldıramıyo yazdığım için gitti 😂 Bide şey canımız annemiz yazmadım diye 😂😂
Aag06 nevarneyokk hagzhsgzjsgzbwzgbsh😂😂😂😂😂😂😂 hahahahhahahahahhaa hic benlik degil yaaaa burda kaşinan oluyor ben ona cevsp veremedikten sonra bi guzel napiyim şimşekli profili
Kubra_elif_ahmet gamzeeee07 Bazen tam anlamıyla gelmez su biraz biraz gelir dikkat edilmesi gerekir bence. Ben 2.gebeliğim de böyle bir durumla karşı karşıya kaldım. İhmal etmeden bi gidip görünmekte fayda var.
gamzeeee07 Kubra_elif_ahmet tedirgin oldum ben de. Geldim valla ağrı başladı karnımda stres yaptım heralde
Aag06 nevarneyokk ahahahaha ayy valla cok guldum ama yaa canim annemiz dememismis bana yazdigindan hooop😂😂😂😂hahhahahaaha cok iyi yaaa robot gibi bu yuzden benlik hic degil😂😂😂😂😂sabir ister
alyaninannesi2 gamzeeee07 benimde başıma geldi bi kere o kadar uzun işedim ki bi gece sabah kalktım diyorum acaba suyum mı geldi 😂 ama şükür sıkıntı olmadı. Öyle suyun gelince tuvalete gitmiyormuşsun kendi kendine geliyormuş anlaşılırmış o yüzden korkma canım