esra572 BrcKsaYldrm bende 37 ama hala aynı canım genelde doğum pozisyonu alınca azalirmis ama benimki almadi galiba tekme yumruk devam ediyor içerde
Ceydaysn ESBS61-1990 Evet belli oldu 8 Kasımda sezaryen olacağım ama isteğe bağlı olduğu için karar verip netleştirdik
ESBS61-1990 Ceydaysn hım anladım hakkında hayırlısı olsun canım sağlıklı sıhhatli al kucağına bebeğini
Chucky9 BrcKsaYldrm ay ben de 36+6 yım. Artık az hareket ediyor paranoya oldum.hareket etmeyince bişeyler yiyip uzanıyorum tekrar hareket edince anca içim rahatlıyo birkaç gündür böyle ruh halindeyiz 😀
Birtanemm BrcKsaYldrm bende 37+1 rim bendede azalma var dün kontrole gittim herşeyi iyiydi sanırım yeri daraldığı için hareketlerde azalma hafifleme oluyor
BrcKsaYldrm Birtanemm kontrol günümüz de aynı 😍 bakalım 1 Kasım a kadar gelecekler mi 😍 doğumdan sonra haberdar edelim birbirimizi 🤭
Chucky9 tontirik ayakta olduğum sürece sorun yok ama eğilmek, geceleri dönmek, yataktan kalkmak,çorap giymek iyice zorlaştı bir de bebişi çok merak ediyorum nasıl bişey olacak diye bir an önce gelmesini istiyorum 😊sizin nasıl gidiyo
Birtanemm BrcKsaYldrm 🥰olur canm tabi bakalım pazartesi ne dicek doktor ben sıcak duşlara hurmaya ilişkiye flln. Başladım bugün arada merdivende inip çıkarım sguat fln yaparım belki pazartesi kontrolde 😂gelcem der doktor yatışımızı yapar çok yoruldum çünkü 🥴senin bebişin cinsiyeti nedir?? Hangi hastaneye gidiyorsun
BrcKsaYldrm Birtanemm kesinlikle ben de yoruldum kavuşmak istiyorum bir an önce hayırlısıyla. Burun tıkanıklığı var üstüne ben de nefes alamıyorum. 🥴 Ben Biga Devlet Hastanesi’ne gidiyorum. Cinsiyeti erkek. Sen neredesin ?
Birtanemm BrcKsaYldrm bende mersindeyim yeni şehir hastanesine gidiyorum cinsiyeti kız benimki ❤️Bende nefes alamiyorum kız bide boğazım ve kulağım feci ağriyor öksürüyorum resmen bebek çıkçak diye korkuyorum 😂😂bu öksürükle dikişler çok zorlar ileşseydim çok iyi olurdu