BrcKsaYldrm Kızlar 37+1 haftalık olduk ama sanki hareketlerimiz eskisi kadar fazla değil. Gün içinde takip ediyorum hareketleri var yine ama önceki haftalara göre sıklığı azaldı,ister istemez panik oluyorum. Sizde durumlar nasıl? 🤔
Merveelisa BrcKsaYldrm daha az ama daha şiddetli özellikle geceleri uyusun da uyuyim diye bekliyorum şuan yani
bahtnurr1 BrcKsaYldrm büyüdüğü için canım ama yinede ebeler sayın diyor ve 1 gün hiç hareket etmezse hastaneye gidin dedi. Ama gün içerisinde hareket ettiği zamanlar değişti benim oğlumun
Ceydaysn BrcKsaYldrm Bizim minik de öyle 36+3 üz şuan eskisi kadar hareketli değil sürekli karnımı dinliyorum huzursuzum ama normal diyorlar yerleri daralıyormuş 🙂
BrcKsaYldrm Merveelisa geceleri evet özellikle daha aktifler..☺️ sanırım yerleri daraldığı için böyle.
vbckmk BrcKsaYldrm bende aynı canım ama bebek artık büyüdüğü için normal diyorlar tabiki yinede doktora söylemekte fayda var
BrcKsaYldrm bahtnurr1 bir doğsa sağ salim görsek keşke. Gündüzleri çoğunlukla uyuyor sanırım ben uyandırıyorum rahat bırak der gibi tekme atıp duruyor. ☺️
BrcKsaYldrm Ceydaysn geçen hafta da doktorum büyüdü normal dese de içim rahat etmiyor bir türlü..1 Kasım da kontrol var o zamana kadar dogmazsa tabi ☺️
ESBS61-1990 Ceydaysn haftalarımız aynı hatta günlerimiz bende 36+3 um doğumunuz kasımın kaçında acaba normal dogummu sezeryan mi oluyorsunuz
BrcKsaYldrm vbckmk sancınız oluyor mu peki hiç? Bu akşamdan beri sanki adet ağrısı gibi bir ağrı da var ben de
momsturk BrcKsaYldrm hareketleri normal çok şükür. arada da ben dürtüyorum rahat bırakmıyorum. huzursuz oluyorum bazen aklıma kötü şeyler geliyor engel de olamıyorum. Allahım hepsini korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
BrcKsaYldrm momsturk amin inşallah 🙏🏼 ben de öyleyim engel olamıyorum aklıma kötü şeyler geliyor. Uyuyan çocuğu zorla dürtüyorum resmen.🥺
Minikmucizemmm BrcKsaYldrm 37+3 bizde de aynı canım valla ara ara sancı oluyor ama sonra kesiliyor bakalım hakkımızda hayırlısı
Ceydaysn ESBS61-1990 Evet belli oldu 8 Kasımda sezaryen olacağım ama isteğe bağlı olduğu için karar verip netleştirdik
MineG BrcKsaYldrm Bebiş büyüdüğü icin olabilir youtubeda dinlemiştim ama tabi yinede dikkat etmek gerekiyor. Ama bence endişeye kapılma en iyisi doktora git içini rahatlat ben öyle yapıyorum bazen bendede oluyor :)