Ozlmaydn dilsinati ilk hamilelğimde 8 aylık doğum yaptm 20 kilo almştm bunda diyet yaptm şeker çıktı dye 😅🤭 diyetli halde fazla oluyo o yzden 🤦🤭
Tgcycl dilsinati ben yeni hamileyim ben de 68le başladım bakalım bu serüven daha zayıf başlamak isterdim ama 😆
Azizinannesi2 dilsinati Bende hamilelik boyunca kusma olmadı ve toplam 10 kilo aldım yani kilonun kusmayla alakası yok tanıdığım kustugu halde 23kili falan almıştı 🤷🏼♀️
Kubra_elif_ahmet dilsinati Ben yeni hamileyim 65 kiloydum 9 haftada 3 kilo aldım. Yolun başı ama, sizin kilolarınıza göre bebeklerin kilosu nasıl şuan ben biraz onu merak ettim sorun olmazsa?
fatma1941 69la hamile kaldım ilk iki ay sürekli küstüm hicbirsey yiyemedim ve 7kilo verdim maalesef sonradan almaya başladım 33+5deyiz 70 kiloyum
Keziii1 dilsinati 75 ile hamile kaldım şuan 35+4 üz kilom 74 yani hiç almadım verdim verdiğimi geri alıyorum sanırım
Nilelif dilsinati 68 el kilo aldım 36+4 hiç kusmadım çok da güzel yedim 😂 şu an 82 normal canım kendini kötü hissetme
Busra65 Annenaz ilk zamanlar mide buluntasindan dolayı çok yiyemiyordum. 14 haftalık olduğumda yumurta ameliyatı oldum yine bsy yiyemedim stres sıkıntıdan çünkü bebeğim tedavi sonucu olmuştu ve kaybetme korkusu sardı beni. Şu sıralar yiyorum ama yürüyüş yapıyorum ve çok hareketliyim. Yerimde çok duramam
nergiii dilsinati başlangıcım 66 güncel 74 biraz hızlı gidiyorum bu hafta toparlanmaya başladım henüz 17.hafta😏
Heather dilsinati 63 le hamile kaldım 76 şuan belki 77 olmuştur 31 haftalık. Bazı drlar aaa çok almışsın derken bazıları ideal diyor🤷
Kykcirem dilsinati Ben de 67 68 dim. 74 oldum sonra 73 e düştüm Hamileliğim boyunca hep böyleydi çok dikkat ettim💋💪🙏
Mft 68 ile hamile kaldım şuan 60 kiloyum😂😂 kilo aldım diye üzülmeyin bence bebek doğduktan sonra gidiyor çoğu, sonrasında da dikkat edince halledilir. Benim gibi olunca hamilelik çok daha zor geçiyor