dilsinati 68 kilo ile hamile kaldım. Şuan 86 kiloyum. 35+6 yım. Şuan kaç kilosunuz? Kaçıncı haftadasınız? Durumlarınız nedir yani
Kumrs dilsinati 66ydım 37+1 84 oldum 🤦🏻♀️ Yememe hep dikkat ettim ama bir ara raydan çıktım çokta hareketliyim fakat metabolizma yavaş hareketli olmak bişeye yaramadı 😅
dilsinati Tugbacelik2508 canım 18 kilo almışız ikimizde. Tabiki yedim eksik etmedim bişeyimi ama Gebeliğim boyunca hiç kusmadım. Kilo almama bu durumda etken oldu Sende de hiç bulantı kusma olmadı mı?
Ozlmaydn dilsinati ilk hamilelğimde 8 aylık doğum yaptm 20 kilo almştm bunda diyet yaptm şeker çıktı dye 😅🤭 diyetli halde fazla oluyo o yzden 🤦🤭
dilsinati S02_ canım sende gebelik boyunca hiç kusma oldu mu? Ben 1 kere bile kusmadım habire kilo aldım o yüzden?
Tugbacelik2508 dilsinati Bende hiç kusmadim. Ama ben 6.aya kadar sadece 6 kilo almıştım sonra bir anda el ve ayak şişmeleri başladı. Sonra da çok hızlı kilo almaya başladım 🤷♀️
S02_ dilsinati ooo ben 5 ay boyunca miğde bulantısı ayrıca tükürüğümü yutamama vardı habire evde plastik tabakla bi işim olursa dışarda poşetle çıkardım yutamazdım tükürüğümü, miğde bulantısından 6-7 kez 1kglık serum yedim ne olduysa herşey geçti 5.aydan sonra kilo almaya başladım
dilsinati CEVAP VEREN ARKADAŞLAR. KUSMA DURUMLARINI BELİRTİRLERSE ÇOK İYİ OLUR YAZARKEN BUNU BELİRTMEYİ UNUTTUM. Ben 1 KERE BİLE KUSMADIM KİLO ALMAMDA BU DURUMUNDA ETKİSİ VAR. 35+6 yım. 18 kilo aldım.
Kumrs dilsinati ben de kusmadım ama kilo almakla alakası var mıdır bilemedim şimdi🤷🏻♀️ Kusanların çoğu kilo veriyor başta o kilonun üstüne alıyorlar diye biliyorum o yüzden fark çok değilmiş gibi duruyor olabilir
Azizinannesi2 dilsinati Bende hamilelik boyunca kusma olmadı ve toplam 10 kilo aldım yani kilonun kusmayla alakası yok tanıdığım kustugu halde 23kili falan almıştı 🤷🏼♀️
Annesininbitanesi1 dilsinati ben 14 kilo aldım 33+4 haftalığım benimde ilk başta 1 2 kere kustum sonra mide bulantım oldu ama kusmadım