DerinMavii 2 saattir karnımda baskı hissi var sertleşme var bebek hareketleri azdı bugün eskiye oranla ve karnım ağrıyor duşa girdim çıktım geçti gibiydi 5 dakika sonra yine başladı tarif edemiyorum şimdide sırtıma vuruyor neden böyle 😒😒
Merveelisa DerinMavii kaç haftaliksin kaç dakikada geliyor sertleşme bide kendini çok yormuş ayakta kalmış olabilir misin bugün ben pazara cikmistim iki gün önce doguruyorum sandım on dakikada bir sertleşme oluyordu magnezyum içtim duş aldım geçti
Birgunmutlaka DerinMavii sizi korkutmak istemem belki de kişiden kişiye göre değişir. Bebegin hareketlerini kontrol edin. Ayın 23unde aynı sikayetle acile gittim. Sancim çıkmış sezeryana aldılar beni bugunde taburcu oldum. Bebegin hareketlerini sayın benim bebegin hareketleri kisitliydi cunku
DerinMavii Birgunmutlaka benim normalde çok hareketliydi bugün az gibi geldi ama hep uyuduğum içindir diye dusundum
DerinMavii Birgunmutlaka çok su içtim acaba gaz mı diyorum bilemedim ywrin kontrolüm var erkenden bakalim
Birgunmutlaka DerinMavii yarına kadar hareketlerini kontrol edebilirsin eğer erkenden randevun varsa bende 37+1dim cunku
Birgunmutlaka Goktugannesii bebeğimin kalp atışları düşmüş hareketlerinde azalma var diye aldılar. Şuan da da yoğun bakımda solunum sıkıntısı yaşıyor.
Goktugannesii Birgunmutlaka çok geçmiş olsun bende acile gittim geçen gün benimde hareketlerinin az olduğunu söylediler 4 saat sonra düzeldi ama biraz korktum ikinciyede az dediler ama bana doğum demediler
Birgunmutlaka Goktugannesii 2 cm açılmada vardı bende. Benim hareketlerinde ve kalp atış hızı düzelmedi canım riske girip de seni eve gönderemem dedi doktor. Çok iyi ilgilendi sagolsun
Goktugannesii Birgunmutlaka benim hala kafam karışık o yüzden benimde sancım çıkmıştı ama açılma yoktu bebek hareketlerini nasıl hissediyordunuz peki
Birgunmutlaka Goktugannesii hergun sürekli hareketli olan bebek ogun 2 kere falan hareket etti bende endişelendim. Sonra belimden kasiklarima ağrı girdi. Nefesim kesildi gittim acile aldılar sezeryana