Gzm23 Momyyy16 canım evet geç döllenme ama özeldeki doktor 14+6 dedi devlette gittim ultrasonda 14 +4 dedi aynı gün devlette ikili test yaptırdım 14+2ydi kafam Allak bullak senin ki nasıl benden fazla oluyor haftası
Momyyy16 Gzm23 bilmiyorum ki canim doktor değiştir istersen çünkü bunlar önemli detaylar yanlışlık olamaması gerekiyor
birtospikannesi Momandchildren bir kişi daha rica edebilir miyim 🙏🏻 Sat 27temmuz 29yasında hamile kaldı
Kizilkayabebek Momandchildren rica etsem benim için de bir tahmin yapar mısınız çok merak ediyorum ilk gebeligim farklı yerlerde tahminlere de bakıyordum 🙈21.08.1994 doğumluyum son adet tarihim 13 Ağustos ama doktor 16.08 olarak kaydetti
Hzn53 Momandchildren sağol canımm. İnan hamile olduğumu öğrendim öğreneli erkek hissediyorumm. Hayırlısı olsuunnnn
BalAsell Momandchildren son adet tarihi 10 temmuz. 29 yaşında hamile kaldım 19 Ekim’de 30 girdim. Banada bakabilir misiniz lütfen 😘
Alnes kalpatisi_ biz de yeni ögrenmedik, kizimiz olacak insallah heyecanla bekliyoruz, 16 haftalik olduk 🥰💝
Elifkzlcn Momandchildren ya lütfen bana da bakar mısınız son adet tarihim 27/09/2021 doğum tarihim 18/05/1990
DuruMiray Momandchildren bnm yumurtlamam adet başlangıcından 8.gün bn biliyorum ona göre mi hesap yapıyorsunuz
Tubisakal Momandchildren Momandchildren Banada bakabilirmisin canım son adet tarihim 27 haziran hamile kaldığım yaşımda 32 🌸