M_drms8 Momandchildren aslında son adet tarihim ayın 10 olması lazım bügün doktor erken döllenmiş öyle irşey dedi 10 haftalık gözüküyor onu 18 den yapalım dedi
Momandchildren M_drms8 agustos sa Problem degil zaten gec dollenme ne kadar gec olsa bile eylule gecemez
Gzm23 Momandchildren yaa benlm son adet tarihim 6 temmuz doktor bana 15 temmuzdan hesapladı özel 14+6 dedi devlette gittim ultrasonda 14+4 ikili test kağıdında 14+2 kafam Allak bullak
seherbyrktr Momandchildren canim banada bakarmisin yaşım 35 son adet tarihim 17 temmuz transfer tarihim 4 ağustos ikiz gebelik 14+4
Momandchildren seherbyrktr canim ikiz gebeligi tahmin yapmayi henuz ogrenmedm Tup bebekle Yapilincada Tamamen karisiyor o yuzden tahmin veremiycem Saglikla dogsunlar
Busra5106 Momandchildren son adet tarihim 28 haziran 26 yasindayim ama 1 hafta gecdollenme var temmzuzun basi gozukuyor skn adetvtatihim banada bakin lutfen
Gzm23 kalpatisi_ yaa çok tatlı rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin minnak prensesi ultrasona kaçıncı haftada gittin canım
Momyyy16 Gzm23 aa benimde 6 Temmuz son adet tarihim ama belki geç döllenme olbilir canim zaten urlden bakıyorlar uyumlumu diye benim doğruymuş 16.+2 hafatlik olduk 🧿🙈
Gzm23 Momyyy16 canım evet geç döllenme ama özeldeki doktor 14+6 dedi devlette gittim ultrasonda 14 +4 dedi aynı gün devlette ikili test yaptırdım 14+2ydi kafam Allak bullak senin ki nasıl benden fazla oluyor haftası