Aytflz Momandchildren banada bakar mısınz 21 haziran sona adet tarihim 21 yaşında hamile kaldım ama eylülde 22 oldum 09.09.1999 doğum tarihim
Gnl1234 Momandchildren bana da bakarmısın son adet 19 temmuz 2021 yaş 25 ama 26 ya girmeme 2 ay vardı Eylül doğumluyum hangisini baz alırsanız artık
-miraybf Momandchildren banada bakar mısınız Son Adet Tarihin İlk Günü :6 Eylül Doğum Tarih:05.06.1995 Hamile kaldığım yaş 26
denizin_annesii Momandchildren https://resimyukle.io/r/wf5mGfDvaH bir cinsiyet tahmini alabilirmiyim lütfen 🤗🤰 bende daha net göremedim son adet tarihim 28nisan şuan 21 yaşındayım hamile olduğumu öğrendim de tam doğum. Günümde 1haziranda yani 20 yasinda hamileymiş 🤰🤭
Hilalmira6 Momandchildren banada bakabilir misiniz🙏 ama malesef annem doğum tarihimi net bilmiyor gün olarak Aralık ayında 1995 yılında doğmuşum son adet tarihimde 22 temmuz
Momandchildren Gullayf12 kiz Hilalmira6 yas net olmazsa hayir hesab yapamam ki,ben son adeti ogrenerek yumurtlama gununu tahmin ederek hesab yapiyorum ve yas da cok onemli
babymiracle Momandchildren ayy bana da bakar mısınız hamile kaldığım yaş 24 son adet tarihim 6 eylül oğluşum olsun istiyorum heo öyle gördüm rüyamdaa🌸