mserif Shewolf mserif Momandchildren Momandchildren Benim Sat: 16.09.2021 Yaşım 35 bakabilir misiniz acaba teşekkür ederim 😊
Shewolf Momandchildren ayy pardon 🤭😂 23.08.2021 19 yaşında olmuş oluyorum ayy bilemedim ya doğru yazdım herhalde 😂😂
Grkmm Momandchildren canım bana da bakar mısıınn 🙏🏻☺️ SAT 06.08.21 hamile kaldığım yaş 27 14.haftadayımm
Momandchildren Shewolf dogruysa kiz )yas cokk cok onemli yas dogru olmazsa cinsiyyet dogruluk payi olmuyor
Shewolf Momandchildren ay bir şey diyim mi doktorum da yüzde 60 70 kız gibi dedi 😂 kesin bir şey söylemem umutlandırmak istemem diye de sonuna ekledi 😂 inşallah rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin 🙏♥️ çok teşekkür ediyorum yaşım doğru bu arada 😂🤰
Ayseguldev Momandchildren ayy ben onu görmemişim 🙈 daha çok küçük bi kaç hafta sonra ultrasonda kız çıkarsa sana tuttu diye haber vericem canım 😂😍
Ryhnmhmtuna Momandchildren bana da bakar mısın canım doktor söyledi aslında tutcak mı merak ett cuma ayrıntılı net öğremirim. Sat 23 haziran yaş 26 idi o zaman 😁
Momandchildren Ayseguldev onceden bilmekte bisey degil ya😂ben bebeklermi onceden biliyordum diye,ulturasonda doktor soyleyince hic sasirmadim😂heyacanla kalmak daha iyi sanirim
M-naz90 Momandchildren benim bebeğimin de ne olacağına tahminde bulunur musun 🥰 05.09.2021 30 yaşında kaldım
Ensarefe Momandchildren banada bakarmsnz Doğum tarihim:31 mayıs 1997 Hamile kaldığım yaş 24 Son adet tarihi:19 eylül