Eren0764 Momandchildren Benimki hakkında da tahminde bulunur musunuz rica etsem doğum tarihim 27/11/1998 Son adet tarihim 07/07/2021
zeynepp1 Momandchildren banada bakArmısınız lütfen yAzdm dönüş sağlamadınız 26 agustos 1998 doğumluyum 14 agustosda son adet tarhm ama geç dönlenmeymiş 1 hafta geride
Momandchildren zeynepp1 donus yapmama sebebim dogum yilinusi yazmaniz ,bana hamile kaldiginiz yas lasim kimler hamile kaldigi yasi degilde dogum yili yazdi geri donus yapmadim,o kadar zamanim yokki herkese bir bir bu cumleleri kurmaya ama😿
by_aytac Momandchildren bir banada bakarsanız çook sevinirim ilk hamileliyim çok merak ediyorum Doğum tarihim: 18.08.98 Son adet: 15 eylül Çin cinsiyet hesaplama ilemi yapıyosunuz? Önceden teşekkürler💐😘
Aselll0767 Aysoshh kız dedi yahu 😍😍🥰🥰🥰 instagramdan ekleşelim bari birbirimizi bulduk diye seviniyoruz 😂😂😂
Minicikkiz kalpatisi_ Benim bebeğimde kaç defa gittik göstermedi . Sonrasinda gösterdi. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla kucağımiza alalım 🥰
zeynepp1 Momandchildren peki çok haklısınjz 23 yaşındayım 14 agustos son adet tarihim merak ediyorum yorumunuzu 🙏🏻🙏🏻
Papatyam63 kalpatisi_ detaylı utrasun kaç haftalık ta giriyorlar biz 19+5 günlük olduk l hala bilmiyorum
kalpatisi_ Papatyam63 bazı yerlerde 20-24 hafta arasında randevu veriyolar bazı yerlerde 22-24 hafta arasında veriyolar canım benim