Hilalmira6 DuruMiray Malesef bugün gittim geçen hafta erkeğe benziyor diyen doktor bu hafta daha erken 2 hafta sonra gel dedi sırf tekrar para verip gideyim diye oysaki 14+4 haftalık olduk bide bebek yüz üstü uzanmışti bu sefer
Sev3475 Momandchildren cinsiyeti biliyorum zaten ilk başta erkek dendi sonra kız dediler bende meraklı biriyim sizin hesaplamanızı merak ettim doğru çıkıcakmı bende diye,sizi yorduysam kusura bakmayın ❤
Zaynep-07 Momandchildren benide tahmin eder misiniz son adet tarihi 17 ağustos yaşım 26 daha 10+3 üm ama :)
ebrar6036 kalpatisi_ canım rica etsem bakarmısın gördüğün gibi köşede poposu dönük bacak arasıda boş sence kızmı doktor %80 ihtimal verdi de ama kararsız kaldım 17 haftalık bu arada https://resimyukle.io/r/4OzoiDTq84
Eslemi27 Momandchildren benim de doğum tarihim 27 Mayıs1996 son adet tarihim 29 Haziran babada bakar mısınız lütfen
Kinkof Momandchildren tebrik ederim sizi bütün sulalem kiz derken sadece siz erkek dediniz bugün doktorda %90 erkek dedi cok fazla hareket edince eminde olamadi haftaya kesinlestirecek
Eren0764 Momandchildren Benimki hakkında da tahminde bulunur musunuz rica etsem doğum tarihim 27/11/1998 Son adet tarihim 07/07/2021