• Gebelik
  • Sezeryan tarihim belli oldu korkuyorum ama yapcak bişey yok🙈

Kızlar selam bebek kilosunun fazlalığından dolayı normal doğum yapamıyorum hayırlısı böyleymiş diyorum daha önce yaşadığım kürtajlardan dolayı ameliyathaneye bi soğuğum ama 2 haftam var kendimi sakinleştirip alıştırmaya çalışıcam sezeryanı çok zor kötü bişeymiş gbi söyleyenler var iyi tecrübeleri dinleyebilirim😂🙈

Umudumbitmedi kuzum hic korkmana gerek yok benim de ilk doğumum sezeryandi inan doğum sırasında hic bişey anlamiyosun yariya kadar uyusuksun sadece doğum sonrası ilk yürüyüş varya onda cok zorlandım sonra sonra geçti güçlü ol bebegine kavusacagini hayal et sadece

Bende yarin 3. Sezeryanimi olacagim korkmana gerek yok canim tabiki agrilarin olacak ama agri kesici yapiyorlar surekli azaliyor kendine guven bebisini kucagina alinca hepsi geciyor😍❤️❤️

Umudumbitmedi sezeryan kesinlikle prensesler gibi doğurdum lafının kısasıdır oyuzden korkma bebegıne acısız kavuşuyorsun tek sorun ilk ayağa kalkış onuda halletin mi baska birşey kalmıyor bol bol yürü sezeryan korsesi al ilk ayağa kalkışta sana destek olucak elbise gecelik götürürsen daha rahat edersin sıcak su torbası al yanına anestezi içinde kahve dondurma ilk gaz çıkarma içinde bol bol yürüyüş komposto rezene çayı 🥰
        Kesinlikle korkma zaten ameliyat ekibi basından ayrılmıyor spinal olucaksan iğneyi hissetmiyorsun bile
        Bir yatıyorsun 5 dk sonra dünyanı değiştiren kelimelerin tarif edemediği o güzellik cennet kokulu yavrun ağlamaya başlıyor emin ol en büyük acılara değer teni tenine değdiği an anne oluyorsun onun için hemen o an ayağa kalkıp tüm gücünle ona sarılıp koklayabilirsin . Keske her ameliyat bu denli güzel olsa rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin yavruna sağlıkla kavuşmanı diliyorum 🥰

Umudumbitmedi
          Ben ağlayarak ameliyathaneye gittim hiç korkulacak bir şey yokmuş ağladığımı pişman oldum 😀😀sadece bol bol yürü canım ağrım var diye yatma yürümek çok iyi geliyor