Seymaas Kızlar 39+3 günlük hamileyim kasiklarim da ve belimde adet ağrısı gibi şiddetli bir ağrı var ve 3 gündür geçmiyor herkes yalancı sancı diyor Çarşamba kontrolum var ama bu ağrılarla da dayanamıyorum ne yapmalıyım sizce doğum ağrısı mi bunlar ?
Imraninannesi Seymaas canim ayin dogum icin gayet uygun belki acilman felan vardir acile gidip görünmenin oneririm
Merveozcelikcckl Seymaas ılık duş al ve dinlen geçerse yalancı sancı diye biliyorum ayrıca düzenli bir şekildeyse doğum sancısıdır 34 haftalığım ve ben iki haftadır ara ara adet ağrısı gibi ağrı hissediyorum erken doğuracam galiba
mnm bende aynıyım cnm vallahi kaç gündür bu şekildeyim adet ağrısı gibi bi geliyo yatırıyo beni 1 saat mesela bişi yok hatta şimdi sağ taraf ağrıyınca artık panikatak oldum iyice apandisit mi diyorum çünkü en son gittiğimde 3 gün önce açılmada yoktu peki nedir bu ağrılar anlamış değilim dün yok gibiydi bugun yine başladı perşembe acayip fazlaydı doğurucam sandım bende 37+3 üm
Seymaas mnm doktora göründn mu canım bende aynı sekildeyim geçmek bilmiyor artık ne yapacağımı sasirdim
Seymaas Merveozcelikcckl canım hiç geçmiyor ki sürekli var dakika felan tutmaya çalışıyorum tam hesaplayamıyorum da
Birglbiray Senin günün de gelmiş ay hadi inşallah kuzum. Benim de bel ağrım fazla iki gündür dün hiç uyutmadı zaten yatarken bile ağrım oluyor bebek bi yere toplanıyor 36 olduk biz de ah keşks bilsem de birşeyler diyebilsem sana aynı şeyleri yaşıyoruz çünkü 😏
Seymaas Birglbiray günüm geldi aşırı ağrım var ama doğum ağrısı düzenli olur diyorlar anlamadım bu işi ben gece beline giren sanciyla 2 saatte bir uyanıyorum sabah geçmiş oluyor kasiklarim devam bide aşırı kasılma oluyor
Gulo8984 Seymaas neden carşambayı bekliorsun hemen gitmelisin bugun gecti yarın git hemen çocuk gelebilir ewdemi dogurmak istiyorsun
Ebrar34 Gerçek doğum sancısı pozisyon değiştirmekle geçmez belden karına ve kasıklara yayılır 20 dk da bir gelir sonra 10 dk da 3 e ve 5 dk da 1 e düşer o zaman doğum başlamış demektir. Sancı arasındaki süre git gide kısalır şiddeti artar süresi uzar
Seymaas Ebrar34 canım aynısını yaşıyorum ne duş ne pozisyon değiştirmek agrimi gecirmiyor ama sureli degil sanki ağrım sürekli var hiç geçmiyor o yüzden anlayamıyorum
Seymaas Ebrar34 evet canım öyle diyorlar ama bu agrilarada dayanilmiyor anlamadım gitti bir an önce doğum sancisina dönüşür insallahhhhh☺️
Sssss Bende de bu iki gündür bir ağrı ne gece uyuya biliyorum ne gündüz çok fene bazen birsaatte bir bazan yarım saatte bir vuruyor doktorum perşembe baktı açilma yok Dedi ama bu üçgün içinde de olmuş mudur bilmiyorum bileyler akındım da var lekelen me de var dr olur Dedi bunlar çok şiddetli sancin durmaksızın olursa suyun gelirse gel hemen bu perşembe Zaten randevüm var bakalım o vakte kadar dura bilecek miyiz.... bilmiyorum da Doğum snçisi mi diye başlangiçimidir hiç yaşamadığım için ilk olduğundan bilemiyorum ama çok zor bi durum yaaa...Rabbim herkese kolaylık versin
Seymaas Sssss çok iyi anlıyorum seni canım bende aynı öyleyim artık doğmasını istiyorum hayırlısıyla inşallah kontrole kalmadan dogururuzz kaç haftaliksin
Ebrar34 Seymaas ay sende benim gibi 😂😂 vallaha ya böyle ay doğuruyorum diyoruz sonra ay yok değilmiş falan üzülüyor insan ya amaaan sağlıklı olsunlar da zaten o sancı çekilecek 😂
Sssss Seymaas 38+5 haftalık son 9 günüm kaldı ama bu haftalar da Doğum olabilir doktor 4 gün önce biraz kanamam oldu o yüzden son günü beklemeye bilir Dedi doktor bu kanama dan dolayı