Zuleyy _ipekkkkk bende öyle düşünüyorum ama bilemiyorum hep sağ tarafıma yatıyorum sabah uyandıgımda biraz gecmis oluyor ama uzun süre ayakta yada oturdugumda batıyor ben bu agrılarım erken basldı diye üzülüyordum bide :) normalmış ama
_ipekkkkk Zuleyy Bende hep sola yatıyorum bazen uykumda sırt üstü oluyor uyanınca dönüyorum 😊 solum çürüdü uyuşuyor bide Sağa yatınca ağrı oluyor sertleşiyor acıyor karnım içi yatmıyorum bende 😊😊 Atlataydık hayırlısıyla 🤲🌸
RumeysaNur34 24+0 uykuz düzeni kalmadı bugün son tetanoz aşısını da oldum ağrım var biraz kolumda kızlar merak ettim benim doğum sezaryan olacak bir sonraki kontrolüm 4 kasımda o zaman 25+2 oluyorum tahmini bir gün verir mi banada
_ipekkkkk RumeysaNur34 Bilmiyorum ki doktor kendi söyledi 23 haftalık iken ama tahmini doğum tarihi hesaplama dedinmi Google hesaplıyor benim aynı çıktı 🌸🌸
Momandchildren Deletedmom_33 MAsAllah ayniyiz hemen hemen senle de benim oglan hic tekmeyi sevmez )acaba kizim bol bol zamaninda dovdugu icinmi simdi oglum aciyor bilemedm
RumeysaNur34 _ipekkkkk o normal doğuma göre hesaplıyor canım uygulamada da yazıyor zaten ama sezaryanda biraz daha erken oluyor o yüzden sordum
_ipekkkkk RumeysaNur34 Aynen şuan bilmediğim için normal mi sezaryan mı? Çatı muayenesine göre bakalm sıkıntı çıkmazsa normal istiyorum ilk gebelik 🤲🌸
_ipekkkkk deutschetraum Yaaa herkeste bu wc sıklığı varmış bende yok 1 kez kalkıyorum gece normal olan hangisi acep?🙄🙃
RumeysaNur34 _ipekkkkk Allah gönlüne göre versin benim ilk sezaryan olduğu için ikinci de öyle olacak 🤲🤲
melekylmzr _ipekkkkk maşallah kuzum sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah 🥰bizim ki de kız yarın gidicem bakalım doktora ayaklarımda biraz başladı ama su süt filan hiç içemiyorum enfeksiyonum var geçmeyen oda etkiliyor galiba
_ipekkkkk melekylmzr Amin inşaÂllah hayırlısıyla gelsin bütün kuzucuklar canım 🤲 Valla bende hiç su seven içen biri değilim ama yanımda 1 ltd’e şişe koyuyorum mecbur yudum yudum iciyorum bazen zorluyorum sonra alışıyor vücut Susuzlukta enfeksiyon yapabilir belki 🤷♀️