Yldrmygmr Canım bana doktorum eğer kanaman olursa hemen iğne yapılacağımı ama olmazsa 28 haftamda iğne vurulacağımı söyledi😏
Kan uyuşmazlığı
Meryemhorasan bende öyle ama içimizi hep ferah tutalım🙏🏼
Yldrmygmr bizdede kan uyuşmazlığı var 28. Haftada iğne oldum şimdi doğumdan sonra kan grubuna göre 72 saat içinde tekrar olucakmış ama sarılık olmaması gerektiğini bilmiyodum 😞 yanımızda annelerimiz olmasın biz ikimiz bakalım kimse kalmasın gündüz gelsin akşam gitsinler diyoruz ama nasıl üstesinden gelicem bilmiyorum bide sarılık olmasın diye dikkat edicem demek 🤦🏻♀️
- Düzenlendi
Elifaaksoyy bizde de kan uyusmazligi var. 28. Haftamda igne oldum. Dogumdan sonra 72 saat icinde tekrar olacagim. Korkmani gerektirecek birsey yok.
Benim 28. Haftamda hafif kanamam oldugu icin igne yaptilar. Olmasaydi sadece dogumda yapacaklardi.
Ayrica bu igne ilk bebegi degil esas 2. Bebegi koruma amacli yapiliyormus.
Endiselenmeni gerektirecek bir durum degil. Sarilik riskimiz evet biraz fazla ancak cogu bebekte de oluyor zaten sadece biz biraz daha dikkatli davranmaliyiz :)
Benim 28. Haftamda hafif kanamam oldugu icin igne yaptilar. Olmasaydi sadece dogumda yapacaklardi.
Ayrica bu igne ilk bebegi degil esas 2. Bebegi koruma amacli yapiliyormus.
Endiselenmeni gerektirecek bir durum degil. Sarilik riskimiz evet biraz fazla ancak cogu bebekte de oluyor zaten sadece biz biraz daha dikkatli davranmaliyiz :)
Elifaaksoyy bende kanama oldu ama doktor yapmadı cnm ya 🙁inş birşey olmaz
Meryemhorasan bende kanama olmadı şuana kadar inşallah herşey yolunda gider canım🙏🏼
Elifaaksoyy bizde de kan uyuşmazlığı var ilk gebeliğimde 28. haftamda iğne vuruldum çok şükür oğlum sağlıklı tedirgin olmayın bence şuan 2. ye hamileyim yine vurulcam iğne 28. haftada içiniz rahat olsun 😊
Arkadslr bnmde kan uyusmazlıgım war oglum suan 4 bucuk yasında 35 haftalıkta hamıleym ,28 hftada bi iğne bu ıkıncı cocukta sıkıntı olmasın dıe oluyo,ve dogumdn snra bebegn kan grbuna gore tekrar oldum . Simdi ise hıc olmadım indrecomps testim hep negatıf cıktı doktorm dogumdan snra olup olmıycagına bakarız dedi korkulucak bısey yok inş🙏🏻 Hatta oglum sarılıkta gecirdi kuvezde kaldı ama hıcbır sorun olmadı allaha sukur sadce bolbol dogar dogmaz inş sütlerimz olur emzirmek onemli biz bır gecede atlattık sarılıgı 🙏🏻 Hayırlı dogumlar ıns hepımıze 🙏🏻
jrarya bence imkan warsa annenler kalsın canım bilemıyosun ne oldugunu ben ılk bebegımde anlamamıstım sarılık gecırıdgnı mesela annem farketmıstı en az bı kırk gün hem kendın ıcın hem bebek ıcın yardım kabul etmelisin bence 😘
Tugba2213 gündüz gelicekler akşam gidicekler aslında 40 gün çok ilk bi hafta kalsalarda yeter bana hiç bi bebeğin altını bile değiştirmedim ama ailesi inden uzak yurtdışında yaşayanlar bile baş edebiliyosa ya da diğer ülkelerde böyle şeyler yok diye bizde soktuk elimizi bi taşın altına altında kalmayız inşallah 😞🤦🏻♀️💋🙆🏻♀️
jrarya yok canım niye kalasın tabıkı bakabılırsın inan kucagına aldıgın zaman herseyi bılıyo oluyosun emın ol uyurken kendını nefesını dinlerken bulucaksın inş🙏🏻🙏🏻 Ben sen yıpranmamıs olursun ondan dedm, ama heranı guzel yorgunlugu bıle guzl 😍 bende ıkıncı ıcın gun sayıyorum son 27 ins 🙏🏻
Elifaaksoyy cnm bizde var ve ilk gebelikte pozitif cıktı daha 7 haftalıkken iğnesini olduk iğne olduktan sonra korkulacak bişe yok
jrarya inş canımm saolasn 🙏🏻 Onlar saglıklı olsunlar yeter🙏🏻