Esrahaliscelik Clkha son 1 ay gıtmedım kontrole 4 hafta dedıler sonrasında yıne gıttıgımde bırden daha fazla artmış dedıler gerılıgı yatış verdiler 😔
Clkha Esrahaliscelik vardır her seyde bir hayır hem siz nerden biliceksiniz ki öyle olucagını . inşallah sağlıkla doğar bebeğiniz 🤲🏼
Clkha Esrahaliscelik Perinatolog takipli miydin yani en bastan beri riskli genelik kategorisinde mydnz ?
Esrahaliscelik Clkha bugün yıne baktı doktorum suan çocuk ıyı almam ıcın bır sebep yok dedı bıraz daha takıpte kal bakalım çocuğun buyumesını bekleyelım dedı ne olur dua edın bı 37 haftayı görsem yeter bana suan 34 üz
gozdekrks Esrahaliscelik canim sen idrarda protein kacagina baktırdın mi yani 24 saatlik idrar toplayıp verdinmi tahlil için. Aklıma geldin geriliği ne durumda doğuma alindinmi
Esrahaliscelik gozdekrks yok tahıllerde hıc bısey çıkmadı neden olduğu bılınmıyor hala 34 te sonlandıralım demıslerdı bugün gıttım baktılar yıne suanlık çocuk ıyı almam ıcın çok Acil bı sebep yok bıraz daha bekleyelım dedı beklıyoruz takıpte kalacam hastanede 🤲🤲
Cigdemozcan Esrahaliscelik iyiyim canım şuan evdeyim ama bebeğim hiç kilo almıyor benim 800gr da kaldı :(
Tuba_K96 Esrahaliscelik Merhabalar bende Elazığ’da yaşıyorum Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
mercimekcikk95 Merhaba arkadaşlar benmde bebeğime gelisim geriligi var denildi karin cevresi bas ve uyluk kemiğine göre küçükmüş sizinkiler de bu şekilde miydi acaba şuan 33+2deyiz
Esrahaliscelik mercimekcikk95 çok degıl hıc kendını üzme ama takıpte ol hep artmasın ınsallah sağ Salim alırsınız kucağınıza 🤲🤲