Melishilal Merhaba kızlar 34 haftamıza gırdık en çok şikayetçi olduğunuz neler ben mide yanmasıyla başa çıkmaya çalışıyorum bırde gobegım cok gergın ve acıyor 😬🥺👶🏻🧿💙
Keziii1 Melishilal 35+3 haftalığız mide yanması karnım çıkacak gibi sert uyku uyuyamıyorum her yerlerim kırık gibi ağrıyor
yildiz_07 Melishilal 39. haftadayız şuan şikayetim bebeğin baskısı ve yürüyememek geceleri uyuyamamak mide yanması bir sürü şikayetim var artık doğurmak istiyorum 😟😂😂😂
Papatyamevsimi-89 Melishilal 31+2 yim ve idrar yolu enfeksiyonu var rahimde iğne batması var ,gecmiykr enfeksiyonum..Alt baldırda ağrım var çok ağrıyor topalliyorum..Sirtim belim kalcam agriyor..Kac gecedir uyumuyorum geceleri yalancı sancim var adet sancısı gibi
sivlimglsh Melishilal gece sürekli tuvalete kalkmak ve sonrasında uyuyamama karın gerginliği sırt bel kalça ağrısı var
Melishilal yildiz_07 ay kıyamam sana baya zorlu geçiriyorsun galiba ne yapalım ana olmak kolay değil 🥺 bende doğurmak ıstıyorum artık yeter 😄
Bezelye_2 sivlimglsh bu ağrılar ve tuvalet bnde de var geçen hafta şikayetlerimi anlattım doktora doğum geçiktirici iğne yaptırdı ve fitil verdi. 2. Gebeliğim doğum ağrıları böylede vurabiliyor dedi ( ayrıca gebeliğin en başından beri bebeğim aşağıda devamlı her iki gebelik tede)
Melishilal yildiz_07 ya benım 1 ayım var daha görünen ama cok zorlanıyorum cok zayıftım karnım catlamadı fakat acıyor cok 🥺
sivlimglsh Melishilal evet ya ve bu ara doğum sonrası için korkuyorum yetebilir miyim korkusu oldu bende 😕
humasultan3443 Melishilal biz de tam 35 hafta olduk sırt ağrım oluyor ayakta çok durunca bi de mide yanması ama öyle böyle değil bazen çok zorluyor 😳
yildiz_07 Melishilal sanırım her haftanın ayrı zorluğu oluyor ben düzenli egzersiz yapamadım yürüyüş falan yapamadım fırsatım olmadı zamanım olduğunda miskinlik yaptım bu yüzden şuan böyle zorlanıyorum diye düşünüyorum ama inşallah bu sıkıntılar bebislerimizi kucağımıza alınca geçecek 🤭💕
humasultan3443 Melishilal inanırım gerçekten yatınca özellikle çok daha fazla oluyor benim boğazıma kadar yanıyor resmen
Melishilal sivlimglsh ay yetersin hiç strese girmeeee tek sorunumuz bugün ne renk oje sürsem olsun kızlar 💅
humasultan3443 Melishilal evet evet ben de bi yandan da korkuyorum diyorum bu ne böyle yanmamı bulantı mı nasıl değişik 😳🤦🏻♀️🤦🏻♀️