Melike13 Selin12- yani tek isteğim biraz iştahım olsa bulantımdan çok öğürtü şeklinde ister istemez kusarmıyım diye uzak duruyorum bide
Selin12- Yagli salçalı ağır kokulu yiyeceklerden uzak durun hafif şeyleri yemeye çalışın ben o şekilde yaptim benin geçti 15. Haftada
Melike13 Selin12- iki üç gündür çok as tost yoğurt çubuk ama dikkat edicem yememe bu geçicidir diyerek rahatlatmak istiyorum kendimi
Mayis Melike13 kişiden kişiye hatta hamilelikten hamileliğe bile değişiyor. O yüzden bu sorunun dogru bir cevabi olamaz. Bende şuan bulantılarım çok 9. Hafta dayım ama biseyler yemezsem daha çok bulanıyor migdem boşalinca o yüzden hafif şeyler yiyorum baharatsiz falan az ve sık yiyorum
Selin12- Melike13 aynen canım geçici sabret geçiyor evet zor ama geçiti benim doktorum zencefil çayı ic demiş ti günde birtane zencefilli şeker at ağzına dedi bende işe yaramadı ama istersen sen bir doktoruna sor kullan
Melike13 Selin12- çok kilo vermişsiniz ben bide normaldede bünyemde çok zayıf 45 kiloyla hamile kaldım zayıflarsam gücümü iyice kaybederim zaten çok uyuyorum
Selin12- Melike13 bende 57 kilo ile hamile kadim 47 kilo ya düştüm ama sonra toparladım mide bulantilarim geçince
12mommy Melike13 bende öyleydim canım ilk üç ay zor geçiyor iste annelere benim uyku sorunum var hala devam ediyor uykuya doyamiyorum en baştan beri mesela
2105_iyiki 16.haftamdaym bu haftaya kadar su bile, zor içiyordum kusuyordum şimdi hafif hafif toparlabdm daha iyiyim