Babymoomy Melike13 düzelebilir ama tam kesilmez net konuşamam ama bende 2gebelikte de azaldı tamamen kesilmedi kişiden kişiye değişiyor
AyseBasat Melike13 ben 13. Haftamdayım ve bu hafta bulantımda azalma oldu illaki azalıyor geçiyor ama hem zaman hemde kişiden kişiye göre değişiyor bu haftaya kadar mutfağımdan soğumuştum 😀
Melike13 mirayveannesiii benim 6. Hafta maşallah çok güzel geçti ama 7. Haftaya girişim beni şimdiden biraz yordu
12mommy Melike13 11. haftamda duzeldi cok sukur benimde 😔 13 haftamdayim suan ve sonunda yemek yiyebiluyorum darisi sana
12mommy Melike13 bende öyleydim canım ilk üç ay zor geçiyor iste annelere benim uyku sorunum var hala devam ediyor uykuya doyamiyorum en baştan beri mesela
Melike13 Emsedem benim de aynı şekilde mutfağın önünden geçerken bile sinir oluyorum resmen iki üç gündür az yoğurt biraz tuzlu çubuk nasıl olucak bilmiyorum
Melike13 Selin12- yani tek isteğim biraz iştahım olsa bulantımdan çok öğürtü şeklinde ister istemez kusarmıyım diye uzak duruyorum bide
Selin12- Melike13 ben 15 haftaya kadar 10 kilo vermiştim hiç bir şey yiyemedim su içemedim tek çareyi serumda buldum
Melike13 Selin12- çok kilo vermişsiniz ben bide normaldede bünyemde çok zayıf 45 kiloyla hamile kaldım zayıflarsam gücümü iyice kaybederim zaten çok uyuyorum