Silacinarr00 Özel hastaneye gidiyorum ama doğum ücreti aşırı pahalı 5600 🤦🏻♀️ An itibari ile devlete gitmeyi düşünüyorum Orada doğum yapacağım 🤦🏻♀️ Sizce bu kadar olması normal mi
Edacevik Silacinarr00 çok tabiki bende 4 bin vericem ama içim acıyor yani cidden bide normal doğurucam😂
erdem_agah Silacinarr00 doğumun yüzde doksaninin doğuran kişinin marifeti olduğunu düşünürsek sadece özel oda için 5600 euro hakikaten fazla 🤦
Kumsallina95 Tazeeanneee bende ikinci doğumum diye korkuyorum sezeryan olacak yine birde ilk kızımda ne güzel uygundu fiyatlar 500 TL idi şimdi bizimkide 3600 gibi birşey 7 senede fark çok ya
31hulya31 Silacinarr00 Herseye Zam yapmışlar yılbaşından sonra tekrar zam gelecekmiş bende Aralık ayında yapicam insallah nasip olursa sezeryan veya normal doğum 3000 TL dediler paket halindeymis
Babymoomy Silacinarr00 bence birşey değil bu dönemde Benim 2020de 2800dogum yaptığım hastane suan ki gebeliğimde 6500çektş 1sene içindeki fark yani çok büyük demekki zam geldi hepsine
SayeMom Silacinarr00 aynen valla benim doğum şubat 2022 denk geliyor yandık ki ne yandık. Hastanenin yeni ücretinden yaptırıcaklar kim bilir kaç olacak 🤷🏼♀️
metehaninannesiii Silacinarr00 normal sezeryan aynı fiyat demislerdi bize siz sordunuz mu sezeryan fiyat ne kadar diye belki sizinkide öyledir
Momandad Dseker Bu hastanede mi kontrol oluyorsunuz? Ben 2 ay kontrole gittim asla bu fiyatları hakettiklerini düşünmüyorum
Dseker Dseker benim doktorum dışarıdan birisi netlerini beğenmeediniz paylaşırsanız ona göre değerlendirrim bende