mucizegebelik6 Hanımlar merak ediyorum doğumdan snrA eve geldiğinizde kac kilo verdiniz. Kimi diyor 5 kilo kimi diyor 10 kilo. Bu kadar fark olabilir mi 😀
Babymoomy mucizegebelik6 bebek doğar doğmaz bebeğin mevcut olan kilosu kilondan çıkıyor zaten Ayriyetten plesenta amniyon sıvısı falan da gidince maksimum 6kilo gidiyor Ben çıkar çıkmaz 6kiloyu geriden burakmıstım yani 😂 Ama ne bilim Doğumdan sonraki sabah 15kilo gitti diyenlerde var pek inanmasam da belki olabilir diyorum
Fatma29 mucizegebelik6 ben 15 kilo almıştım doğumdan sonra 5 kiko gitti ve hala o kiloda kaldım simdi de 2.ye hamileyim
Esma40 mucizegebelik6 ilk dogumumda hamileligim boyunca 9 kilo almistim, dogum sonrasi 5 gun hastanede yattim eve geldigimde 13 kilo vermistim, ikinci hamileligimdede 9 kilo almistim eve geldigimde 7 kilo vermistim😁 bakalim bunda nasil olacak
mucizegebelik6 Babymoomy bak senin dediğin cok mantıklı 5 6 kilo gider de 10 15 yok artık daha neler diyo insan 😀
mucizegebelik6 Fatma29 doğumdan snrA emzirince verilir deniyor ama süt olsun diye kadınlar herseyi yeme gereği duyuyor kilo kaydedemiyor olabilir
mucizegebelik6 Esma40 ay masallah 🧿 öncelik tabiki bebislerin sağlığı ama doğum sonrası baya kilo gitse fena olmaz yani Bizimde psikolojimiz önemli 🤭
Ftmarc mucizegebelik6 doğuma 125 kilo girdim doğumdan 2 gün sonra 105 kiloydum 😅 ya tartılarda bi sıkıntı vardı yada gerçekten gitti bilmiyorum 😅
Sblatc Handeay7 ama hamilelikte kalça dan alınan kilolar hemen nasıl kaybolur ki? Bebek plesanta su falan tamam ama bacaklardan kalçalardan alınan kilolar nasıl hemen kayboluyo bi de doğumdan çıkınca göbek kalıyo ya o göbeğin içinde ne var çok merak ediyorum😅
rgk mucizegebelik6 ortalama 8 kilo gidiyor diyorlar. ben dd bugün bu soruyu diyetisyenime sordum min 6 kilo gider dedi
kizanasii mucizegebelik6 ben doğumda bir hafta sonra tartıldım 10 kilo gitmişti. 1 aylık olduk, 3 kilo kalmış halimle beklemedeyim😅
kizanasii mucizegebelik6 önüme ne koyarlarsa yiyorum😂 bir de iştahım çok açıldı muhtemelen emzirmenin yarattığı kayıp yüzünden
BirMuallime mucizegebelik6 açıkçası bana inandırıcı gelmiyordu fazla kilo gitmesi ama başıma gelince anladım doğumun ertesi gün 10 kilo gitmişti benden evde sabahları sık sık tartılırım hastaneden gelince çok şaşırmıştım😆
mucizegebelik6 BirMuallime boyle olmasına cok sevindim 14 Haftaligim daha kilo almadım ama cok merak ediyordum 😀