citlenbigim2212 bende bunu merak ediyordum. 35+6 yım hemen hemen aynıyız. Herhangi bir sorun yok bende fakat geçenlerde doktorum şöyle bir şey söyledi: “2Kasım-2aralık” arasında bebek doğarsa herhangibir sorun olmayacağını söyledi. Halbuki 16-24 kasım arası beklenen tarih benim. 2 kasım da nereden çıkmıştı?? Kafamda deli sorular. Doktora sordum ne demek bu diye.. Doktor dedi ki; tıbbi açıdan bir olay dedi. Yani tıbben bir sorun bulunmadıgını bu tarihlerin normal kabul edildiğini bebek o tarihte doğsa dahi herhangi bir endigab olmayacagını bana göre en erken tarihin 2 kasım en geç 2 aralık olabileceğini ve bir sakınca bulunmadıgını söyledı yani bu tarih aralığıda normalmiş tıbben.
sonradan eve geldim kafama başka soru takıldı. Sizde dediniz ya bebeğim küvezde mi kalacak diye.. tam da bu akşam eşim dedi ki; 2 kasımda en erken doktorun dedıgın göre, bebegımız gelse; küvezde mi kalır? .. dedi. bende bilemiyorum dedim. benim de kafama takıldı… lütfen doktora yakın zamanda giderseniz sorAr mısınız rica etsem .