citlenbigim2212 Kızlar 35+4 haftalık hamileyim bugün kontrolüm vardı bir saat evvel doktordan çıktım ve tansiyonum yüksek çıktı doktorum gebelikte tansiyon en korktuğumuz şey dedi birkaç tahlil istedi onları yaptırmak için şimdi hastaneye geldik fakat söylediği şu eğer istediğim tahlil sonuçları istediğim gibi çıkmazsa ciğer geliştirici vurup 2 gün sonra seni sezeryana alacağım eğer sonuçlar istediğim gibi çıkarsa 38.haftaba kadar kendin doğurdun doğurdun dogurmadın ben seni 38+2 38+3 te sezeryana alırım dedi. Doktoruma gayet güveniyorum fakat şuan sonuçlar istediği gibi çıkmazda sezeryan olursam bebeğim küvezde kalır diye korkuyorum başına gelen sıkıntısız bir şekilde evladını kucağına alan bana biraz moral verebilir mi 😞
333 citlenbigim2212 canm kuvezde kalıp sağsalim evine giden binlerce bebek var. Sağlıklı olsunda kötü düşünme onun gelişimi için şartsa bir müddet kalır çıkar inşallah 🎈❤️
Mervekarademir citlenbigim2212 canım üzülme benim kardeşim de 32. Haftada yüksek tansiyon sebebiyle doğum yaptı 2200 Gr di bebeği kuveze falan da alinmadi ertesi gün evine geldi güzel düşün güzel olsun
Mervekarademir citlenbigim2212 canım üzülme benim kardeşim de 32. Haftada yüksek tansiyon sebebiyle doğum yaptı 2200 Gr di bebeği kuveze falan da alinmadi ertesi gün evine geldi güzel düşün güzel olsun
Mikmikk Haftanız gayet iyi 36. Haftadasınız küvezde kalıcağını sanmıyorum stres yapmayın kendinize bebiş etkilenmesin
ebruus bence hic skma canini, annem gebelik zehirlenmesi gecirdi 31 haftada ve cok ama cok zorlu bir surecti kucuk oldugu iicn, dua etki gormusler aksi takdirde sonuclar cok kotu olabiliyor. haftan iyi canim korkma kac kg
citlenbigim2212 duygu0693 Ben bi belirti ile gitmedim ki rutin kontrolde öğrendim yada belirtim vardı ben bilemedim
citlenbigim2212 Nemusto valla kontrolde ölçülen 15e 9.5 çıktı eve gelince ölçüm yaptım 16 ya 10 çıktı
Zeyzey97 citlenbigim2212 her gun w tane yumurta ye protein beslen gebelik zehirlenmesinden şüpheleniyor sanirim