Bhr075 işte bende diyorum ki kese 6.5 haftalikti geçen kalp atışı duyduğunda 2 hafta sonra gittiysen yine 6.5 haftalık demiş o keseydi bu bebek falan olamaz yani öyle bisey. Sen sonuçta iki hafta önce gittiğinde kalp atışı duymussun yani bebek var zaten ayrıca ultrason zaten kese büyüklüğüne göre tarih veriyor. bir arkadas şimdiye kadar keseyi olcuyordu artık bebeği ölçecek falan demiş öyle bişey yok ultrasonda senin haftan kesenin büyüklüğe göre hesaplaniyor otomatik kenarda yazıyor doktor olcmuyor onu. O ölçümler kafa çapı vs. Bundan sonraki kontrollerde hep olacak onun haftanla ilgisi yok. Doktor seçimi senin kendini iyi hissedip doktoruna guvenmenle alakalı ben ilk hamileligimde 36. Hafta da ilk günden beri gittiğim doktoru değiştirdim, ufacik bir güven kaybı bile etkiliyor insanı sonuçta kendini ve bebeğini emanet ediyorsun. Bana bebeğinin kafası çok büyük normal doğum yapamazsın dedi başka doktorlara gittim olcturdum hiç bir sorun yoktu nitekim 36. Haftadan sonra gittiğim doktorla normal doğum yaptım oğlumun kafası falan da hiç büyük değil hatta küçük bile tam oranlı yani.