Öncelikle merhaba cicin anneler🥰
Adet düzensizliğim vardı ve 16 Ağustos son adet tarihimdi 14 Eylül test yaptım ve çift çizgiyi gördüm hemen kan testi verdim ve 22.50 beta çıktı.
Doktor düşük 2 günde bir takip edeceğiz dedi ve 1 hafta boyunca güzel yükselme oldu.
Sonraki kontrolümde geç döllenme olmuş 4 haftalık dedi sanırsam. Bir sonraki kontrolümde 6,5 hafta dedi ve kalbini alttan dinletti. Neyse bugün başka doktora gideyim dedim hani odami aynısı gec dollenme diyecek diye. Gitmez olaydimmm!!!!
Bebek yok kese var sadece demesin mi bu görüntü hiç ii bir görüntü degil diyor dünyam resmen yıkıldı.
Sonra geri hemen kendi doktoruma gittim dedim karnım agriyor bi muayene edermisiniz içim rahat etsin diye güya. Oda baktı birsey yok hersey yolunda dedi sordum nekadarlik diye bana 6 hafta 3 gün demesin mi eee sen bana 2 hafta önce de aynısını dedin diyince o keseydi şimdiki bebek diyo. Bu işten hicbirsey anlamadım artık 30/31 Mayıs iliskiye girdik son adet tarih 16 Ağustos ise benim su an 10 haftalık hamile olmam gerek her gittiğimde 6 haftalığız lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi 🙏🙏
Uzun oldu hakkınızı helal edin❤️