Delicesareti Hilal-95 ay ben kahvaltımı yaparken akşam ne yesem diye düşünüyorum 😂o kadar yemeye de 3 kilocuk olmuş sadece oğlum ben daha fazla alır diye bekliyodum
Hilal-95 Delicesareti sağlıklı olsunlarda kiloyu alırlar🤣 bende ona yarıcak şeyler yiyorum sürekli 😂 ama zorla oda üşeniyorum hazırlamya 😬
DilberK Kaderx yok heycanlandiysamda hatirlamiom iki sene önce girdm simdi ikinciye hamileyim 28 haftalık hiç grmek istemiyorum son girdiğimde bebek kıpırdamıyordu yatış oldu suni sanci verildi bebek kalbi durdu acil sezeryan oldum
Kaderx Delicesareti bnde heyecanlanmistim ilk defa yaşıyoruz sonucda. 35 haftada girdim. 37 haftada girdim. 38 yine girdim bugün. 10 gün sonra gel dedi dogursmazsam eğer girecem
Delicesareti Kaderx ben sezeryan için gün alıcam haftaya muhtemelen sadece bir kere girmiş olucam nstye
Kaderx DilberK senin ikinci he ilkler farklı olur cnm AA geçmiş olsun canim şimdi nasıl iyimi bebeqin
Ozge343 Delicesareti Benimki 32. hftadan beri her gidişimde önce nst ye bağlıyorlar 20-30 dk sonra muayene ediyor ultrasonda fln şimdiye kadar bakılması lazımdı niye bakmıyor ki
DilberK Kaderx aynen canm ilkler baska sukur oğlum iyi şimdi aralikda 2 yaşına girecek kardesi dogacak inşallah
busra_080421 Delicesareti beni 33. Haftada nst ye bağladılar biraz ağrılarım vardı belkide ondandır 😊