Hafizehafdjd ressamistanne ilk ona gittik perinotolog olarak detaylı için hasan akalına gitmeye başladım dedim
ressamistanne Hafizehafdjd ben normalde medinovaya gidiyorum dr 20. Hafta detaylı usg ye perinotologa git daha iyi olur dedi de hakan bey sadece uzman. Murat Aksoy, alper tanrıverdi, fedi ercan var sadece aydında perinotolog
Bebekinko ressamistanne yo korkutmuyor aşırı derecede ince bir adam eşinle girebilirsin tabiki bizim bebeğin herşeyini söyledi ve tam 1 buçuk saat sürdü her detayı ayrı ayrı inceliyor Alper tanrıverdi de var tabiki hekimliği iyidirama çok aşırı kilo takıntısı olan biri yerden yere vuruyor kilo konusunda
ressamistanne Bebekinko yaaa kendi kilosuna baksın o. Ben leylanta gitmiştim oda kilo takıntılı. Bende kiloluyum
Bebekinko ressamistanne leylant bide para 2 lafından biri para zaten affedersin parayı düşünsek oraya gitmeyiz valla kilo konusunda çok kırıcı olabiliyor Alper bey ondan bence murat Aksoy iyi
ressamistanne Bebekinko o zaman murat Aksoya gideyim bende. Leylant muayene 350 TL. Hadi onu geçtim. Doğum parası hem kendi alıyor hem hastane alıyor
Bebekinko ressamistanne evet bide o var gerek yok detaylını murat Aksoy da yaptır sonra liva yada medinovadan bir doktor seç devam et bence ben öyle yapcam ayrıca devletten de alıyorlar bizden de ne gerek var
Hafizehafdjd ressamistanne medinovada devamlı hangi doktora gidiyorsunuz bide kaç haftalıksınız ne kadar arayla gidiyorsunuz
Nureylaa ressamistanne bende medinova da yaptırdım eğer sorun görürse perinatologa yonlendiririz demisti
ressamistanne Hafizehafdjd ben bunu anca gördüm ya kusura bakmayın. 20. Haftam burcu hanıma gidiyorum medinova. Yani 17 den sonra mıydı neydi 3 4 haftada bir gel dedi.
ressamistanne Nureylaa ben zaten perinotologa gidicem. Nasılsa para veriyorum aklımda kalmasın gideyim yine