• Samsun
  • Samsun doktor ve hastane önerisi

Aselim_m Büyük Anadolu meydan hastanesinde Esra Nur Özgür hanıma gidiyorum 7 aydır. Çokta memnunum. Bide büyük Anadolu hastanesinin yeni binasi var ilkadimdan canik tarafina giderken yol üstünde. Başka yerdeydi önceden sonradan oraya taşınmış belki bilmiyosunuzdur diye yazdım 😁 neyse bu yeni binada Özge piri mantar var gidenler çok memnun olduklarını söylüyorlar. Bende ona gidecektim ama hastanede uzakta kaliyo bana, meydan hastanesi daha yürüme mesafesinde. Liv hospital da seher sarı var bunuda çoğu kişi beğeniyor.

NaimeYilmaz, başlığı Samsun doktor ve hastane önerisi olarak değiştirdi.

Gökhan Öcal hoca hakkında bilgisi olan var mı

Nazli_ayar hamilelikten önce gittim ama kendisinde doğum yapan arkadaşlarım çok memnun bende memnun kalmıştım tecrübeli bir doktor

Aselim_m medicana Bülent sürücü yu tavsiye ederim ilk zamanlar ona gitmistim lakin biraz suskun doktor onun dışında şuan gittiğim ve devamına karar verdiğim Önder kaplan bey var kesinlikle muhteşem enerjisi konuşması bilgilendirmesi ilgisi ona gittikten sonra onda kalmaya karar verdim 2 side iyi doktor 🥰😇

Kizannesi92 Kadın doğum hastanesinden memnunlar yani öyle mi. Ben samsunda yeni sayılırım pek fazla kimseyi de tanımıyorum. yeni yeni çevre ediniyorum. Doğum için kadın doğum hastanesinide düşünüyorum ama emin değilim.

Nazli_ayar Ben de samunda 15 sene kalıp yeni taşındım eğer orda hamilelik gecirseydim Ersan şener e giderdim kesin ilk doğumumda kalan lezyonlarim vardı başka Doktorlar hep parça aldi başka başka şeyler söyledi çareyi Ersan şenel de. Buldum işyerinde aynı anda dört hamile arkadaş vardı hepsi ona giderdi kontrole bence çok çok iyi bir doktor

Nazli_ayar on bir yıl önce ilk doğumumu doğum evinde yaptım kendi adıma memnundum yaşım küçüktü diyemi bilmiyorum ama hep elimi tutarak güzel telkinlerle doğumum oldu hâlâ dua ederim Ebeye hemşireye stajerlere

Aselim_m medicana harici gitmedim ama gördüğüm duyduğum özge hanım varmış büyük Anadolu’daki instagramdanda baktığım kadarıyla ilgili duruyor sıcak kanlı duruyo

5 gün sonra
        NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Aselim_m canim medicana hastane Bülent bey devlet hastanesi tercih edersen kadin dogum samettin çelik derim herseyi cok açıklayarak konusuyo :-)