Seymaben asliiyorgunn allahım banda hepimize nasip etsin bu heycanı yaşamayı çok korkuyorum bebişimi kaybetmekten🌸öneri olarakda istediğini ye ama gaz yapıcak şeyleri tüketme çok rahatsız eder mesela mercimek çorbası nohut vs gibi şeyler
asliiyorgunn esratpl mersindeyim özelde olacak inşallah 🥰 ay resmen karnıma ağrılar giriyor ay ne zor şeymiş ya beklemek. Keşke gün vermek yerine hemen alsaydı beni olsaydı bitseydi 🙈
esratpl asliiyorgunn yaa en azından senin saatlerin kaldı benim daha 99 günüm var 😢😂 her şey gönlüne göre olsun güzel anne😍💖
Durunas asliiyorgunn Bulgur iyi bi seçim olur süt yapar bebise bende ilk dogumuma giderken bulgurla salata yemiştim maşallah bol bolda süt yapmıştı
Elfvli asliiyorgunn gece 12 den sonra bir daha birsey yiyip içmeyin. Ben öyle yapmıştım. Yeterli olmuştu. Ama şu dahi içmedim.
Elfvli asliiyorgunn ben heyecandan şu bile içmedim 🤭 hayırlı doğumlar olsun inşallah. Darısı bekleyen tüm annelere 🥰
Elfvli asliiyorgunn epidural sezeryan olmuştum ben. Cok şükür çok güzel geçti. Hicbir ağrı sizi olmadı. 10 günde iyileştim. Dikislerimde de sorun olmadı.