asliiyorgunn Sabah sezaryen ile doğum yapacam akşam hafif mi yemeliyim sizce? Sebzeli bulgur pilavı ve cacık yemek istedim de rahatsız eder mi beni??
Burcu4135 asliiyorgunn canın ne istiyorsa ye cünkü cok ac kalacaksın. Rahatsız etmez cünkü sezeryandan 6 7 saat sonra bana bulgur pilavı vermislerdi yanında tavuk. Hayırlı dogumlar diliyorum. Saglıkla kucagınıza alırsınız insallah. 🤗
Papatya-Kokusu asliiyorgunn yani suan ne yersen ye zaten 12 den sonra karnın boş kalacak doğuma girmedende lavman yapılacak için tertemiz kalacak 😂
Eymen_Enis_Ser asliiyorgunn Rabbim yardımcın olsun kuzum sağ salim kazasız belasız kucaklarımıza almak nasip etsin İnşAllah 🤲
esratpl asliiyorgunn sorunun cevabını bilmiyorum ama okuyunca sanki ben doğuracakmışım gibi heyecanlandım😍 sağsalim kavuşursunuz inşallah 💖
esratpl asliiyorgunn cinsiyeti ne🤭 spinal mi olacaksın genel mi 🤔 ilk bebiş mi😍 kaç yaşındasın🙄 biraz soru sorayım belki vakit geçirmene yardımcı olurum😅
asliiyorgunn esratpl ilk bebişim olacak inşallah cinsiyeti erkek spinal olacağım ve yalın 26🥰🥰 ay zaten heyecandan duramıyorum nabzım çok hızlı atıyor 🙈
esratpl asliiyorgunn ayyy valla ben bile yerimde duramadım okudukça 😂😂 hemencecik sabah olsa keşke kavuşsan miniğine😍
asliiyorgunn esratpl mersindeyim özelde olacak inşallah 🥰 ay resmen karnıma ağrılar giriyor ay ne zor şeymiş ya beklemek. Keşke gün vermek yerine hemen alsaydı beni olsaydı bitseydi 🙈