Tomrishatun portakalsekeri tup bebek benim transfer yapıldıktan sonra başladım göbekten iğne yapiyorum kendime😃
Aslihan2 portakalsekeri Hayır doktorum verdi riske atmak istemedi sanırım o yüzden hemen başladık aynı gün hem coraspine hem iğneye
ipekgumen portakalsekeri ben doktora gittiğimde 6 haftalık hamileydim pıhtılaşmadan dolayı oksapar kan sulandırıcıya başladık göbekten yapıyorum hergün doğuma kadar devam doğumdan sonra 10 gün daha devam dedi doktorum
portakalsekeri ipekgumen 6 haftaya kadar bişey kullandınızmı ben coraspirin içiyorum şuan.sağlıkla kucağına alırsın inşallah birde hangi geninde pıhtılaşma var
annesi_ portakalsekeri canım bende keseyi görünce verdi iğne doktorum bide coraspirin içmeye başladım halada iğne vuruluyorum 33 haftalığım
ipekgumen portakalsekeri hayır canım kullanmadım 2 yıl önce kalp krizi geçirdim anjiyo olmuştum damar pıhtı atmış doktorda onun için verdi
marbling10 Acemianne0636 açıkladığım gibi mthfr geni pıhtılaşma yapmıyor o yüzden iğne gerek olmuyor. Geçmiş olsun doktorunuza güvenin. Araştırmanızı da yapın tabi
bigunanneolucak @marbling10 Kızlar coraspirin etkisini ne zaman gösteriyor içer içmez gösteriyor mu ?
bigunanneolucak marbling10 teşekkür ederim canım 🙏🏻 Yumurtlama testinden anlıyorsan actığım posta bakar mısın🙏🏻🙏🏻
portakalsekeri marbling10 ay gerçekten mi bende bunu merak ediyorum saatini kaçırırsam falan etkisi gider diye korkuyodum her gün aynı saatte almaya çalışıyorum ama pek tutmuyor
Sefaannesi portakalsekeri adetiniz bir gün geçse bile hemen başlamanız lazım iğneye ikinci gebeliğim ikisindede öyle yaptım hemen doktora gittin