Sedef88 ozgeecetiin denendi sade soda günlük bir tane beypazarı olcak,kahvaltıda bol yumurtalı kaşarlı menemen,süt,muz,meyvenin her türlüsü,yeşil mercimek, nohut, kuru fasulye,aklıma gelenler bunlar
FatmaB58 ozgeecetiin çok geçmiş olsun gebelik tansiyonu vs var yada rastgele tahlille mi farkedildi gebelik zehirlenmesi olduğu ? Şikayetleriniz nelerdi arkadaşım çok soruyorum ama tansiyon hastasıyım her gittiğimde doktora bundan korkuyorum 😔 Rabbim şafi isminde şifa versin inşallah bebişinize de sağlık versin kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏❣️
ozgeecetiin FatmaB58 Canim çok geçmiş olsun sanada bende ödem oluşmaya başladı ayaklarım hamur gibiydi ve bir anda tansiyonum fırladı şüphelendiğim an doktora gittim idrarda protein kaçağı saptandı . Mutlaka doktora git ve tahlil iste en önemlisi yağsız ve tuzsuz ye yemeklerini ben o şekilde atlattım o yüzden bebeğime besin verememişim 🥺 şuan hala hastanede yatıyorum neler gördüm insanlar tansiyon ve şeker yüzünden 1 aydır yatıyor ve doğumu bekliyor 🥺
FatmaB58 ozgeecetiin Rabbim senin ve tüm sıkıntılı gebelik geçiren herkesi korusun saklasın sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🌸🤲🏼 3 haftada bir tahlil veriyorum dünde kontrolüm vardı çok şükür protein çıkmadı gülüm sen kaç haftalıksın
Kelebekim ozgeecetiin geçmiş olsun canım, benimde plesanta yaşlanması vardı bebeği beslemezmiş. 30. haftadan itibaren gece ve gündüz olmak üzere günde 2 kez 1 büyük bardak süt ve bir muz yememi söyledi doktorum. 2 kilo doğsa iyidir diyordu çok şükür 3.400 doğdu. İnşalah sende faydasını görürsün 🤲
Kubbbraa Muz kuruyemis günde 1 de soda iç canım birde hurma ye günde 3 tane filsn alır kg yapıyor baya alır ins
hamisanne_63 ozgeecetiin muz, kaşar, badem, ceviz bildiğim bunlar ama kaşardan eminim 2 günde bir mutlaka kaşar yerim hatta çoğu zaman hergün yedigim oluyor tostunu menemene omlete faln bol koyarım kaşarı galiba ondan bebeğimin kilosu şuan bir hafta önden 🤷🏼♀️
ozgeecetiin FatmaB58 32+6 şuan benim canım 200 gram almışız az önce ultrasyona girdim nasıl mutlu oldum ❤️🙏🏻