ozlemak42 Belguzar123 İnşallah canım Rabbim duanı kabul etsin gönlüne göre versin kucağını boş bırakmasin inşallah 🤲🏻🤗♥️
Zeyneptuba Belguzar123 canım emin misin bunların pozitif olduğuna. Bu testten kullanmadım ama pozitif olanları gördüm artı işareti oluyıdu genelde böyle olunca pozitif değildi sanki. Yanlış hatırlıyo olabilirim
Belguzar123 Zeyneptuba evet canim doğru hatirliyorsun gecikmeden sonra arti işeretleri var bunlar erken olanlardan boyle cikiyo yani
Belguzar123 sheyda1991 rabim salikli ilerlemeyi nasip etsin canim inşallah kucağindada gorursun 😗😘😘😘rabim sizi korusun
sheyda1991 Belguzar123 bende 4 sene yaşadım Almanya’da ama tabi o zaman gebelik durumum yoktu bilemedim o sebepten sistemi 😅
Aselinkooo Belguzar123 canım hayırlı olsun diyelim inşallah vardır. Sen genede adet gününü bekle. Her ihtimale karşı üzülmemek için adetin geçerse gidersin. Ki zaten kesedir bebek tir kalp atışı dır derken hiç yoksa 1 ayda öyle beklersin. Erken öğrenmek de stresli baya 😊
Belguzar123 Aysehsdmr iki turlu var canim adet hecikmesinden sonra yapilanlarda arti cikiypr bu erkenlerde boyle cikmasi gerekiyo
Sarac06 Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim 😊 rabbim bizlere de en kısa zaman da nasip etsin 🤲🏻