Belguzar123 sheyda1991 sheyda1991 bende zanediyorum ki bende bi dorun var ama ben normal teste yaptim onda cikmadi sadece erkende cikti
Seryy Belguzar123 benimde adetim baya varken erken testle pozitif sonuç aldım. Şimdi 28 haftalık olduk Negatif yanılabilir ama pozitif ler yanılmıyor.
Belguzar123 Seryy erkende cikti bende normal teste cikmadi emin olmak icin iki tane erken yaptim ikisi de boyle ?sizce normal mi
Seryy Belguzar123 normal testle benim negatif çıktı erken olanlar daha hassas onunla aldım pozitif sonucu
Fatnur38 Allah askına anormal ne olabilir ki belki erken yumurtladın ondn bukadar net cıkms tır yani kötü ne olabilir anlamadm saglıkla al kucagna insallah
Belguzar123 Fatnur38 😂😂erken yumurtlamadim o yuzden anormal geldi 5 gün once yumurtladim saol allah razi olsun bu arada
Minicikkiz Belguzar123 Canım benimde 7 gün vardı pozitifti test. Ben koşa koşa gidip özelde kan verdim. Hamileydim. Hadi gözün aydın 🥰
Belguzar123 Tomrishatun tamam ben yalniş gordumde onca insan tebrik ediyo beni farkindaysaniz 😀siz neden negatif gordunuz acaba merak etim ???
Sevgi1312 Bence pozitif idrara geçtiyse kana da gecmiştir kan testiyle görmenizi öneririm inşallah vardır rabbim güzel sonuclar almayı nasip etsin inşallah🤲🏻
Belguzar123 Sevgi1312 cok saol canim ya azindan bal damliyo biraz uzuldum gibi başka markanin testinle yaptim cok silik bi şekilde cikti aşiri silik
Seryy Bfduam yumurtlama zamanlarında ilişki yaşadık gün aşırı. İlişkiden 10 15 gün sonra test yaptım.
Minicikkiz Bfduam Canım Mart 19.20.21 yumurtam çatladı. Mart sonu adetime 7 gün kala hamile olduğum çıktı.
sheyda1991 İstersen sabahki idrarınla bir tekrar bak. Jinekologa gitmek için de biraz büyümesini bekle azıcık istersen daha erken :) kanda daha geç belli oluyor çünkü. Benim gebelik testi de ilişkiden 5 gün sonra yapılandandı :)
sheyda1991 Belguzar123 bende 4 sene yaşadım Almanya’da ama tabi o zaman gebelik durumum yoktu bilemedim o sebepten sistemi 😅