Boncugummmm ZZeynepP1903 alttan muaynede mi ölcülür rahim agzı uzunlgu. Bnde seklaj olalı 1 ay oldu hiç alttan bakıp ölçülmesi karn dan muayne oluyorum hep
Karahaninannesi ZZeynepP1903 bende progestan ve pruloton iğne iğne kullanıyorum hafta bır kere ve genelde yatıyorum serklaj olmadım ama kısalık görüldü bendede rabbım hakkımızda hayırlısını versın sağlıkla alalım kucaklarımıza zamanında 🤲
ZZeynepP1903 Karahaninannesi amin amin inşallah ameliyat durumunuz olmadan hayırlısıyla tamamlarsınız hamileliğinizi sizde 🤲🏻
Boncugummmm Karahaninannesi ya anladım bnm hep karnmdan ölüyor hersey normal diyor ama hayrlsıı baklm
Boncugummmm ZZeynepP1903 anladm canım bi kez lekelenmem olunca baklmştı alttan snra hep karnmdan dewam edildi
Mermaid-AA ZZeynepP1903 Sorun yok Allahın izniyle, kullandığımız ilaçlar iğneler şifa olsun bebişlerimiz erken gelmesin inşallah günlerini doldursunlar sağlıkla🥰 Bi problem olsaydı doktor ciğer geliştiriciyi falan iptal etmezdi canım, hiç stres yapma kendine😘
ZZeynepP1903 Mermaid-AA amin amin canım Allah razı olsun. Bende öyle düşünüyorum sorun olsa iptal etmezdi diye insallahta cıkmaz bi sorun 🤦🏻♀️