ZZeynepP1903 Bugün doktora gıttım kızlar amelıyat olalı bı hafta oldu. Alttan muayene etti doktorum 22 mm cıktı güzel dedi kısalma olmamıs 3 hafta sonra kontrole gelirsin dedi. İgneleri olmaya devam et dedi işte ama bılemedım 22 olması bu haftada normal mi amelıyattan sonra
AEmine ZZeynepP1903 canım rahim ağzı uzunluğu çok değişken stres yapma ilaçlar ve dinlenmenin çok faydası oluyor
Mermaid-AA ZZeynepP1903 canım kaç mm’le serklaj olmuştun? Muhakkak daha düşüktü, bak yükselmiş inşallah istirahat ve iğnelerle daha da uzar, en azından stabil kalır. İçini ferah tutmaya çalış, inşallah zamanında sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize💛🤲🏻
Karahaninannesi ZZeynepP1903 hangi iğne ve ilacı kullanıyorsunuz gecmıs olsun içinizi ferah tutun tedavınızı olun dınlenın gerısı rabbımde allahın ıznıyle
Slndfne Geçmiş olsun sizede bende serklaj olalı 1 hafta oldu herhangi bir ağrınız sızınız var mı işlemden sonra
ZZeynepP1903 Slndfne sagolun tesekkür ederim. Agrım ara ara oluyo doktora sordum normal olur dedi bol su iç dedi
Slndfne ZZeynepP1903 çok teşekkür ederim bugünlerde geçer inşallah sağlıkla zamanında kucağımıza alırız evlatlarımızı🤲🏻Ağrılar nerelerde oluyor benim Alt karında acı gibi sızlama gibi bi şey var özellikle sağ tarafta
ZZeynepP1903 Slndfne amin amin hayırlısı 🤲🏻 Haftanız ne sizin kontrole gittiniz mi? Sol kasıgımda bazen vuruyo sızı gibi bazende alttan vuruyo 😒
Slndfne Yok Perşembe günü gidicez kontrole.21+yız şimdi. Yani bu tek taraflı Ağrı sızı neden oluyor anlayamadım bi türlü
AEmine Slndfne serklajdan sonra enfeksiyon riski biraz daha artıyor canım ama dediğin gibi her tarafta olurdu doktora gittiginde sor bence .bebek büyüdüğü için de olabilir insAllah oyledir 😊
Slndfne Geçen hafta idrar kültürü vajinal kültür idrar tahlili yapıldı temiz çıkmıştı hepsi Serklajdan önce
Slndfne İnşallah canım bir de Bebişlerimin biri o tarafta ikiz olunca biri daha ufak oluyor küçük olan o tarafta 🙈inşallah önemli bi şey değildir ya buluttan nem kapat oldum artık adım atmaya bile korkuyorum
ZZeynepP1903 Mermaid-AA gecen pazartesi oldum ameliyat canım 24. Haftamın basında 13 mmdi. Şimdi 25+ 3 günlüğüz 22 çıktı alttan muayenede doktor güzel dedi ama yinede insan düşünüyor 🤦🏻♀️ Hatta ılk once karnımdan ölctü orda 16 mm gözüktü ama yanlıslık olmasın dıye alttan baktı 16 görünce haftaya kontrol vermıstı ciger gelıstırıcı ıgne falan vururuz dıye ama alttan muayene edince gerek kalmadı dedi iptal etti 🤷🏻♀️
Boncugummmm ZZeynepP1903 alttan muaynede mi ölcülür rahim agzı uzunlgu. Bnde seklaj olalı 1 ay oldu hiç alttan bakıp ölçülmesi karn dan muayne oluyorum hep
Mermaid-AA ZZeynepP1903 Sorun yok Allahın izniyle, kullandığımız ilaçlar iğneler şifa olsun bebişlerimiz erken gelmesin inşallah günlerini doldursunlar sağlıkla🥰 Bi problem olsaydı doktor ciğer geliştiriciyi falan iptal etmezdi canım, hiç stres yapma kendine😘
ZZeynepP1903 Karahaninannesi çok sagolun Allah razı olsun. Öyle tabiki tedbir bizden gerisi rabbime emanet. Pruloton vuruluyorum haftada iki kere o kadar. Progestan kullanıyordum daha onceden onu bıraktırdı doktor. İgne yeterli dedi.
Karahaninannesi ZZeynepP1903 bende progestan ve pruloton iğne iğne kullanıyorum hafta bır kere ve genelde yatıyorum serklaj olmadım ama kısalık görüldü bendede rabbım hakkımızda hayırlısını versın sağlıkla alalım kucaklarımıza zamanında 🤲