Denizmila21 Rojbin27 bebe yağı ve şampuan malesef sahte çıktı . Zaten orijinalinden farklı kokusu ve yapısı
ElifB08 Denizmila21 Bende orjinalliğini öğrenmek için müstelaya mail attım ama dönüş yapmadılar hala bekliyorum..
Zeyneb12 Denizmila21 bende geçenlerde mustelanın kendi sitesine ve trendyola baktım trendyolda 40 lira daha ucuzdu ama güvenip alamamıştım. Eczaneden aldım
ElifB08 Denizmila21 üstüste yazınca aldım depolarından çıkmış ürünlerim.. eğer almak isteyen olursa Trendyol satıcı ismi verebilirim ürünlerim orjinalmiş
Nurklc38 Denizmila21 Böyle şeyleri eczaneden ya da e bebek gibi yerlerden alın ne olur ne olmaz. Yavrularımız söz konusu burada
Annenaz Denizmila21 ben de Trendyolfan aldım geldi ama daha yerleştirmedim hiç aklıma barkod falan gelmedi. Ucuza da almadım açıkçası ama inşallah sahte değildir . Hangi satıcıydı
Sblatc Denizmila21 bende duymuştum böyle bi şey. Geçenlerde trendyol dan sebamed in pişik kremini aldım ama sahte mi gerçek mi nasıl anlıycam. Üstünde barkod var mı bilmiyorum görmedim
La_Liberte Denizmila21 Trendyoldan asla böyle şeyleri almıyorum. Parfüm, spor ayakkabı, bu tür kremler çok fazla sahte çıkabiliyor. Hatta deterjanın sahte çıktığını bile gördüm.