HavvaGuzey Ulascemo2019 canım lcw kullandm ilk hamileligimde çok rahattı bu sefer penti de denk geldi kot tayt ama kesinlikle tayt gibi durmuyor 70 TL gibi de bir fiyatı vardı
iremcannn1907 Ulascemo2019 bende kesinlikle lcw diyorum. Hem kot pantolon hem eşofman aldım harika ❤️
Calisananne25 esmer3 ben de lcwdan aldım 2 tane bir tanesi süper rahat diğeri dediğiniz gibi ne kadar sıkarsam sıkayım daha evden çıkmadan düşüyor belimden aşırı sinir oluyorum 😒 hm’e bakılabilir
Calisananne25 esmer3 daha rahat olur bence tayt. Ben çalıştığım için mecbur pantolon giymek zorundayım o yüzden tayt alamıyorum ama çok gıcık pantolonlar 😒
Edali87 Ulascemo2019 tayt al suan hava soğudu camasircidan malabadi hamile tayti iste kalın inanılmaz yumusak kalın sıcacık
Tubaaa22 Ulascemo2019 lcw nin pantolonları çok güzel skinny kot olanını aldım tam oldu kendi bedenimi aldım beli lastikli olduğu için ayarlanadabiliyor kumaşları esnek bi yapıya sahip
momsturk Ulascemo2019 lcwden kot almıştım. 38 bedendim 40 alayım dedim başlarda rahattı ama artık sığamıyorum 😁 sonrasında aldıklarım 42 oldu hep.
OOzge25 Ylz_ sonunda benim gibi düşünen birini bulduumm 🤪 bende mi sorun var acaba diyordum düşmesi konusunda. Yalnız değilmişim. Tayt ve elbise en rahatı. Hamile pantolonu kadar rahatsız edici bişey yok kesinlikle
Ylz_ OOzge25 evet kesinlikle düşüyor rezil ediyor insanı ben çalışıyorum bir de çeke çeke rezil oluyorum. Yüksel bel tayt mis gibi . Elbise de tabi rahat . Hamile pantolonuna boşa para vermeyin
aysnrsvs https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/outlet/LC-WAIKIKI/kadin/Jean/3899704/649483 İlk gebeliğimde LC Waikiki pantolon kullanmıştım karın panelli evden çıkmadan kayıyordu bunu mağazada denedim tam üzerime goreydi internetten bı beden büyük sipariş verdim hem mağazadan daha uygundu fiyatı hem de çark indirimini kullandım çok severek giyiyorum bayıldım
OOzge25 aysnrsvs öff kesinlikle 😂 paylaştığınız linkteki karın panelli değil demi lastikli sadece eşofman lastiği gibi
aysnrsvs OOzge25 aynen geniş baya lastiği 4 parmak genişliğinde yumuşacık sert değil kotu mom Jean gibi oldu bacak kısımları da dar değil