Prensesiminyolculugu Ulascemo2019 lcw keskinlik tavsiye ederim hamileliğim boyunca hep ondan kullandım
Gamzeaydogan Ulascemo2019 bende LCWaikiki den memnunum yanında düğmeleri var boyutu ayarlayabiliyorsun hatta karın bölgesinin
EsengulC Ulascemo2019 bende lcw den aldım gidip yerinde giyerek almak lazım ben bi beden büyük aldım şuan gayet iyi geliyor karın bölgesinde düğmeleri var ayarlayıp kullanılabiliyor doğuma kadar giyerim bi tane daha alıcam
Calisananne25 esmer3 ben de lcwdan aldım 2 tane bir tanesi süper rahat diğeri dediğiniz gibi ne kadar sıkarsam sıkayım daha evden çıkmadan düşüyor belimden aşırı sinir oluyorum 😒 hm’e bakılabilir
AcarH Bende LCWaikikiden aldım gayet memnun kaldım sadece hiç kilo almayacakmışım gibi kendi bedenimi alarak hata yaptım😓😂 basen kısımları bi yerden sonra dar geldi bana yeni almak zorunda kaldım göbek kısmı zaten ayarlı olduğu için sorun olmuyor
Royalsun Ulascemo2019 ben hm den 2 tane pantolon aldım çok memnun kaldım 3. Ayımda başladım giymeye şuan 6. Ayımdayım hala giyiyorum. hm in pantolonun kotu aşırı yumuşak ve likralı gibi çok rahat ediyorum o yüzden. Hamileliğimin başlarında lcw outletten de bi pantolon almıştım henüz giymedim 8.veya 9.ayda giyerim büyük ihtimal ama onun kalıbı sertti.
Momandchildren Ulascemo2019 defacto ve lc bide ben yuksek bel genis paca beli lastikli 2dugmeli(tam ayrintisi ile)))jean pantolondan aldim 22haftaligm ve gayet rahat resim istersenz atarim
Ylz_ Ulascemo2019 hamile pantolonları düşüyor ben tayt giyiyorum yüksek bel olandan çok rahat. Lcw filan bir iki yerden aldım hiç kullanışlı değil hamile pantolonları. Yüksek bel tayt pantolon alın rahat edersiniz.
OOzge25 Ylz_ sonunda benim gibi düşünen birini bulduumm 🤪 bende mi sorun var acaba diyordum düşmesi konusunda. Yalnız değilmişim. Tayt ve elbise en rahatı. Hamile pantolonu kadar rahatsız edici bişey yok kesinlikle
dml33 Ulascemo2019 lcw aldım.taytini ve pantolonu ıksiide çok rahattı tayti yırtıldı pantolonu 2. Hamileligim yine giyerm sapsaglm
Momandchildren dml33 tayt konusunda kesinlikle Addax ben aldm mukkemell ,belinin lastigi yikamama ragmen yeni gibi bollasma asla olmuyor