2prens-annesii Delicesareti Benim ebem nstye girerken karnın tok mesanen boş olması gerekiyor diye uyarıyor her seferinde en doğru sonucu o zaman veriyormuş haftada bir giriyorum bende doğsa artık çok az kaldı 🙈😑
Delicesareti 2prens-annesii bende 36.haftadayım zorlanıyorum artık taşıyamıyorum hastaneye bile zor gidiyorum eşimin iş saatlerine ayarladım kontrol saatlerini tek başıma dışarı çıkmaya bile cesaretim yok bi anda elim ayağım boşalıyo
Fulyay45 2prens-annesii kaç haftadan sonra haftada bir nst ye sokuyorlar acaba ben 32 haftalığım ayda bir gidiyorum bi dahaki gittiğimde ilk kez nst ye giricem de merak ediyorum
2prens-annesii Delicesareti ilk gebeliğinizse eğer normal. Benim ikinci gebeliğim her hafta kendim yalnız gidiyorum hastaneye birde hep sabah 9 a veriyorlar Nst saatini her perşembe hastanedeyim 37+1 haftalığım artık doğsa diye bakıyorum valla 4 yaşında oğlumla da ilgilenmeye çalışıyorum yoruluyorum baya 😑
Aasya Delicesareti söylersenız yardımcı olurlar sanırım bende yattığım zaman kalkamıyorum bel agrısından maalesef ☺️ Allah yardımcımız olsun 🙏
Hlyarsln Delicesareti canm mutlaka tok git içeri gitmeden de meyve suyu ve cıkolata faln ye ki hareket etsn bebek
honeyland Delicesareti karnın mutlaka tok olsun canım şekerleme birşey de alabilirsin yanına nst deyken atarsın ağzına 🥰
Chucky9 Delicesareti tatlı bişeyler yiyebilirsiniz. Benim gittiğim klinikte önce şerbet ikram ediyorlar sonra nst te alınıyorum, böyle olunca bebek durmuyo yerinde hareketlerini fark ediyorsunuz tuşa basıyorsunuz.
Chucky9 Delicesareti ayy benim de hamilelikte en sevdiğim şey sırt üstü uzanmak😀Nst de pozisyonumu değiştiriyorum ben. Mesela sırt üstü başlıyoruz, bakıyorum bebişin hareketleri azaldıysa sola dönüyorum falan
2prens-annesii Ayglyalcin 32 haftalık girdim ilk. Sonra 34 haftalık. En son 36 haftalık. Hep 2 hafta arayla. Şimdi 37 haftalığım bu hafta gircem yine haftada bir girecekmişim bundan sonra. Bakalım 🤗
Fulyay45 Chucky9 Chucky9 ben en son 11 ekimde gittim kontrole kasımda geldiğinde nst ye bakacağız 37 de de çatı ya bakacağız dedi haftada bir gitmeye ne zaman başladınız onu merak ettim 1 ay çok uzun geliyor sürekli kontrole gitmek istiyorum 🤦🏻♀️☺️
Chucky9 Fulyay45 yani bana haftada bir görüşelim demedi hiç doktorum. 37 de gittiğimde şey demişti bir buçuk hafta sonra görüşelim( yani 38+5 te falan gel demişti), daha sonraki kontrolü de 40 dolduğunda bebek gelmemişse o zaman gelirsiniz dedi.
Esmakorkmaz Delicesareti bebek hareketlensin diye bana çikolata falan yememi önermişti oradaki hemşire 😊 ama yemeden girdim yine bir şey değişmedi bir şey yapmanıza gerek yok yani girmeden hemen önce tuvalet ihtiyacınızı giderip girersiniz zaten en fazla 30 dk falan tutarlar
Beyzaguven1 Delicesareti suan bunu okurken nstye bağlı olmam ve agzımdada çikolata olması 😂😳😂. Farketmez nasıl gidiyorsan git ama insan aç gidince sonra çok sıkılıyor acıkıyor
dml33 Delicesareti doktorun muayenehasinde giriodm bn masaj koltuğu gibiydi 1 kere hastaneye gittim orda yan yattn oturmalı daha iyidi