Barlas_mom Seldao Benimki de görmedi detaylı için haftam erken 17+4 teyim şuan. AFP testi de daha çıkmamış risk analiz tablosu 1 hafta içinde çıkıyormuş bakalım bekliyorum şuan doktor ne diyecek 🤷🏻♀️
Seldao Barlas_mom hayırlı haberler alırız inşallahh❤ Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin meleklerimizi🤲
Barlas_mom Seldao Amin inşallah 🙏🏼 Tek arzum isteğim dileğim bu gerçekten Allah herkese sağlıklı bir evlat versin kimsenin kucağını boş bırakmasın ve benim de öyle 🙈
Seldao Barlas_mom canım merhaba ben bugün detaylı ultrasona girdim çok şükür doktor hiç bi sıkıntı görünmediğini söyledi sen naptın acaba gittin mi doktora?
Barlas_mom Seldao Canım ben AFP testi yaptırdım doktor düşük risk dedi ultrason da da sıkıntı görmedi. Detaylı ultrasona 22.hafta için randevu aldım şuan başka şehirdeyim 22.hafta geç kalmış olmuyorum değil mi ? ☺️
Seldao Barlas_mom hayır bildiğim kadarıyla 24 hafta son detaylı için canım benim afp testimi sınırda gördüğü için doktorum 20. Hafta başında hemen istemişti😊
Barlas_mom Seldao bende 2 hafta sonra 22 haftanın içinde olucam o zaman çektiricem canım inşallah herşeyi iyidir sağlıklıdır 🙈🙏🏼
Barlas_mom mertuvena oğlum 2,5 yaşında hiç bir sıkıntı yok çok şükür testi yaptırdım detaylı da yaptırmıştım bir sıkıntı yoktu doğdu öyle problem yok. Hatta ikinci çocuğum oldu 10 gün önce 🥰🙏🏼