Ylzz00 35+4 üm bebeğin kafası 3 hafta ilerde hala doğum seklimde belli değil doktorum normal olursa cok zorlar ve zor cıkar dedi sezeryan gibi konuştu başına böle durum gelen var mı yada kafa capı önde olup normal doğum yapan 😬
Mk34 Ylzz00 zaten önemli olan kafa ölçüsü ile çatınızın uyumudur.Bebeğin başının geçtiği yerden vücududa geçer.Fakat baş çatı uyumu yoksa zorlanırsınız yani doktorunuz oyle dediyse dogrudur
Gamzebrb Ylzz00 bende 32 haftalığım bana da kafası 1 hafta geriden geliyo dedi bu zamana kadar normal olan kafa bu hafta böyle oldu inşallah doğuma kadar düzelirler
TugceTekin123 Ylzz00 canım benım 31 haftada doğum pozisyonunu almış demişti sen ihmal etme madem öyle dedi ikisi zorlama kendini
Ylzz00 Tugcevemercimek 2 hafta önden gidiyordu iri bebek dendi 34 haftada 2700 Dü şimdi kaç oldu bilmiyorum
Ylzz00 TugceTekin123 kanala girmedi en son gittiğim de ban göre hala girmedi yukarıda çünkü bacaklarım cok rahat yürüyorum kapanıyor ilk gebeliğim bilemedim
TugceTekin123 Ylzz00 yani benımde ikinci gebeliğim ama kanala girdi yada girmedi demedi sadece bebeğin kafası aşağıda dedi aslında çok bi zaman geçmedi oğlum 2.5 yaşında unutmuşum çoğu şeyi
Ylzz00 TugceTekin123 benmde 30 haftadan beri kafası aşağıda ama kanala girmemiş sadece doğum pozisyonuna uygun dedi
TugceTekin123 Ylzz00 babada aynısını söyledi kanala girdi vs demedi doğum pozisyonunu almış dedi o kadar 2 kasımda randevum var bakalım sorarım o zaman
Mk34 Ylzz00 yani onlarda olanak ama normalinden çok daha fazla yorulmuş olursunuz ve işin sonu yine sezeryana donerse bu daha fazla hayal kırıklığı olabilir.Çatı kemiği esneyen bi yapıya sahip değil.Buna göre karar vermeniz gerekir yine tercih ilk bebeğinizin sonrası için de sizindir
Gokcedag Ylzz00 ilk dogumda 37 ye kadar 3 hafta ondeydi gunden gune 39a kadar 4 gune dustu yani kemikler doguma hazirlanio ic ice gecerken olculer haftayi hemen hemen yakalar
Beyyzz8 Gokcedag ayy inşallah ya bende en son 34+2 de gittim yine 2 hafta önde çıktı kafa çapı ama daha hiç doğum şeklini konuşmadık doktorum ile sezeryandan korkuyorum ama bebeğim için en sağlıklısı ne ise o olacak artık. Umarım önde gitmesi normal doğuma engel değildir