Prensesiminyolculugu Güzel anneler dua edermisiniz kimin duası kabul olur belli olmaz sağlıkla yavruma kavusayim çok farklı duygular içindeyim inanılmaz bir his Rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin evlatlarına sağlıkla kolaylıkla kavuşmayı 🙏🤍
Hilal-_19 Prensesiminyolculugu bende yarın oluyrm inşallah güzel gecer ikimiznde sağ salim alırız bebeklerimizi 🙏🙏🙏
Zeyzeynoo Prensesiminyolculugu amin inşallah Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ağrılarını acılarını korkularını alsın su gibi geçmiş zaman bebişinle birlikte odana çık inşallah🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Melike3535 Prensesiminyolculugu Rabbım yardımcın olsun canım ağrın sizin olmadan rahat bir şekilde atlatırsın inşallah Rabbım sana evladına sağlık versin hayırlı doğumlar inşallah 🤲🤲
Bediis Prensesiminyolculugu rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah ikinizde sağlıkla birbirinize kavusursunuz ☺️
Prensesiminyolculugu Melike3535 Aminnn Allah razı olsun çok teşekkür ederim inşallah Rabbim tüm hamilelere hayırlı doğumlar nasip etsin 🙏🙏
NESLIHAN_ Hilal-_19 38 oldum bugün. yarın suni sancı ile doğum başlatalim dedi doktor sabah 9.50 de randevum var çok heyecanlıyım
Hilal-_19 NESLIHAN_ inşallah o saatte ben cıkmıs olurum sizinde acılmanız olurr inşallah aksam olmadan dogum yaparsınız sizi neden 38 de alıyor doktor
NESLIHAN_ Hilal-_19 geçen hafta gittiğim de sancim vardı rahimde yumuşama var dedi pelvik kemiğim çok ağrı yapıyor artık ve 32 den beri bebek kanala çok yakındı. Geçen hafta iğne vuruldum 1 hafta daha dursun diye 🥰🤭 biraz aceleci bir kız gelecek😅🐣 inşallah sizinki de çok kolay bir şekilde sonuçlanır Allah yardımcımız olsun🙏
Hilal-_19 NESLIHAN_ inşallah sag salim alırız kucagmıza heyecandan uyuyamıyrm agzımı timsah gibi acıp acıp kapatıyorum ama gözümü kapatınca ne olacak nasıl olacak düşüncesi sarıyor hakkımzda hayırlısıı🙏🙏
NESLIHAN_ Hilal-_19 Bende hiç uyuyamadım diyebilirim 😅 her saat başı gözümü açtım 🤭🤭 naptiniz acaba doğumunuz gerçekleşti mi ❤🙏🐣
Sahra56 Prensesiminyolculugu sağ Salim alırsın kucağına inşallah sende çabuk toparlanırsın Allahı izniyle