Mom6272 [silindi] kaybın icin cok cok üzgünüm🥺 insallah yeniden hamilesindir eğer istiyorsan ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın🤲🏻 duamdasın
[silindi] Mom6272 tekrar hamileyim şükür ki ve inanır mısınız ilk bebek ve şimdikinin ultrason fotosu bile aynı :) ama sizinki tahminimce erkek :) ama yine de olurda kız çıkarsa haberim olsun merak ettim :)
Less58 Mom6272 yaa bu görüntüye nerden ulaştınız internetten bakabiliyor muyuz ultrason görüntülerine
Mom6272 Less58 hayır bu benim ultrason kağıdım. telefonumla fotoğrafı çektim sonra internete hızlı resim yükle yazıyorsunuz galerinizden fotoğrafı yükleyip ekrana gelen linki kopyalayıp buraya yapıştırıyosunuz
BabyLoveeee Mom6272 başından beri erkek denilen pipi gördük denilen bebek,ayrıntılıda kız çıktı diyim kafan karışsın🤣
cahillesohbetikestim Mom6272 öyle gibi sanki bizim oğlan direk bacak arasından gösterdiği için tam emin olamadım 🤣
Mom6272 Bru ilk gebeliğim o yüzden cok heyecanlıyımm😍🤣 hic farketmez sağlıklı olsun da evlat evlattır ama benim icimden bir kızım olsun diye geçiyor😍